Ексклюзиви
понеділок, 09 серпня 2021 11:24

20 полігонів, серед яких - Крим: Росія почала масштабні військові навчання

20 полігонів, серед яких - Крим: Росія почала масштабні військові навчання
Росія оголосила про початок військових навчань. Фото: function.mil.ru

Сьогодні армія РФ починає масштабні навчання на полігонах південних регіонів, а також в окупованих Криму, Абхазії та Південній Осетії. Триватимуть до 15 серпня.

Навчання відбудуться на 20 полігонах, розташованих в Астраханській і Ростовській областях, на Ставропіллі та Кубані, в Адигеї, Дагестані, Північній Осетії, Чечні, в Криму, Абхазії, Південній Осетії та на російських військових базах у Вірменії, повідомила пресслужба Південного військового округу РФ.

Там будуть задіяні сили армійської, військово-транспортної, штурмової та оперативно-тактичної авіації.

"Навчання повинні відбуватися не за шаблоном, а на основі самостійних рішень командирів підрозділів, їхнього особистого вибору способів і методів знищення умовного противника", - відзначили у військовому окрузі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підрахували кількість військових навчань окупантів у Криму

До навчань також залучать підрозділи радіаційного, хімічного і біологічного захисту, інженерних військ, радіоелектронної боротьби, розвідки, матеріально-технічного та медичного забезпечення тощо.

12 липня Росія почала військові навчання в Чорному морі. Російські військові відпрацьовують ракетні удари на своїх фрегатах.

У Чорне море вивели фрегати Чорноморського флоту "Адмірал Григорович" і "Адмірал Ессен". Вони провели навчальний бій і відбили ракетну атаку засобами ППО.

Пізніше російські військові проведуть спільні навчання з літаками морської авіації. Також планують відпрацювати нанесення ракетних і бомбових ударів на групі кораблів противника.

Зараз ви читаєте новину «20 полігонів, серед яких - Крим: Росія почала масштабні військові навчання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути