Ексклюзиви
субота, 24 жовтня 2020 13:17

Замальовки з пекла на землі: пацієнт шокував розповіддю про умови лікування хворих Covid-19

Фотожурналіст Павло Багмут, який перебуває в інфекційному відділенні клінічної лікарні №15 Києва, розповів про умови лікування хворих коронавірусом. Він потрапив у реанімаційне відділення з Covid-19 та двосторонньою пневмонією 15 жовтня.

За словами пацієнта, медзаклад має жахливі умови — антисанітарію та неналежне ставлення медичного персоналу до хворих, розповів Багмут на своїй сторінці у Facebook.

Автор: pixabay.com
  За словами пацієнта, в лікарні є випадки крадіжок медичного обладнання
За словами пацієнта, в лікарні є випадки крадіжок медичного обладнання

"Потрапити сюди — не дай Боже. Антисанітарія дика. Гівно на очах затирають, а не прибирають, все у гівні та сечі. Для тонкого аромату пара таблеток хлорного засобу підкреслили нібито присутню чистоту", - йдеться в дописі.

За словами Багмута, в туалеті не було світла допоки його дружина не принесла лампочки.

"Вражає звичка затирати, а не прибирати. Ставлення до пацієнта — пі**єць. У діда під 90 років, як і в мене, двостороння пневмонія. Так йому замість кисневого концентратора маску одягають, дід від власних вихлопів синіє. Але йому пощастило, він колишній спортсмен-штангіст, сидить і намагається дихати. За цей час можна було здати аналізи, зробити рентген і КТ. Х** там, 10 годину поспіль. Ось такі досягнення у нас в боротьбі з ковідом", – розповів пацієнт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хворі знімають маску з киснем, щоб тихо померти вночі - лікарка жорстко звернулася до ковідоскептиків

У лікарні трапляються крадіжки медичного обладнання.

"Добрий" медперсонал спи**ив кисневий концентратор, саме заради нього я в цьому пеклі перебуваю. Су*а, немає слів. А люди прибувають, їх селять в коридорах. А президент стверджує про найкраще розв'язання проблеми ковіда в країні", – додав Багмут.

Станом на 24 жовтня, інфікованих коронавірусом у столиці побільшало на 560 осіб. Загалом підтверджених випадків захворювання 33 695.

Зараз ви читаєте новину «Замальовки з пекла на землі: пацієнт шокував розповіддю про умови лікування хворих Covid-19». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути