У Києві третина закладів громадського харчування певний час закриється, щоб провести санітарні заходи та виправити недоліки.
Такі результати перевірки, проведеної 1 липня Держпродспоживслужбою, передають "Українські новини".
В суботу фахівці Держпродспоживслужби провели перевірки санітарного стану об'єктів громадського харчування в Києві. За результатами перевірки, 30% закладів мають тимчасово закритися для проведення санітарних заходів.
За даними лабораторних досліджень, можливим етіологічним чинником є збудник сальмонельозу.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кількість отруєних в суші-барі зросла до 34
29 червня у соціальній мережі опублікували повідомлення з приводу отруєння клієнтів суші в столичному ресторані "Євразія", розташованому біля цирку, на вул. Дмитрівська, 2а.
Фахівці Держпродспоживслужби запланували перевірку закладів громадського харчування з 1 липня.
Коментарі