Ексклюзиви
середа, 10 січня 2018 09:22

У столиці відбудеться фестиваль моржів

У Києві на Водохреще 19 січня в Екстрим-парку "X-Park" на території парку Дружби народів відбудеться фестиваль моржів "МоржіFest".

Про це повідомили організатори фестивалю в Facebook.

Автор: Екстрим-парк "X-Park"
  У Екстрим-парку "X-Park" на території парку Дружби народів відбудеться фестиваль моржів "МоржіFest"
У Екстрим-парку "X-Park" на території парку Дружби народів відбудеться фестиваль моржів "МоржіFest"

Взяти участь у народних гуляннях, зарядитися здоров'ям, позитивними емоціями та бадьорістю на весь рік запрошують жителів та гостей міста. Гості зможуть взяти участь в обряді освячення води, зануритися у водохресну купіль, набрати освяченої води. Для всіх охочих будуть працювати приміщення для перевдягання.

У програмі фестивалю буде не тільки купання, але і майстер-класи з моржування, флешмоб FunUp, Zumba, тренування від Crossfit Banda, змагання з підняття гирі, перетягування каната, сноукейбл, тюбінг, показовий виступ на квадроциклах і баггі, бігові лижі, прокат квадроциклів, майстер-клас з радіокерованих автомоделей, забіг по смузі перешкод, битва сніговиків. Найяскравішою подією цього дня стане запливи в крижаній воді в стилі брас.

Програма заходу: 11:00 - 11:30 FunUp; 11:30 - 12:00 тренування від Crossfit Banda; 12:00 - 13:00 освячення ополонки і офіційна частина з привітаннями; 13.00 - 13:45 FunUp і старт пробіжки з використанням смуги перешкод; 14:00 - 15:00 запливи в ополонці на відстань і швидкість; 15:00 - 15:30 Zumba; 15:30 - нагородження переможців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як підготувати дітей до купання в ополонці

Купання на Водохреще приносить користь здоров'ю, якщо дотримувати певних правил. Головне пам'ятати, що алкоголь в цій справі не помічник. Він не зігріває організм, а збільшує навантаження на серце і сприяє швидкому переохолодженню. За тиждень до купання варто прибрати з раціону цитрусові, шипшину, зелень і інші продукти, багаті вітаміном С, який підвищує імунітет.

Зараз ви читаєте новину «У столиці відбудеться фестиваль моржів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути