Ціна на сосиску в тісті піднялася до 10 гривень.
Про це пише "Обозреватель".
"Ще в кінці листопада купував перепічку на "Театральній" за 8,5 гривень. Я завжди одразу дві брав. Днями побачив, що ціна за штуку вже 10 гривень. Довелося купити одну", - розповідає київський студент Роман Володько.
Зазначимо, що рецепт київської перепічки тримається в секреті. Продається вона на вулиці Богдана Хмельницького, 2, з 1981 року. Навесні 2015 року перепічка коштувала 8 гривень, восени - 8,5 гривень.
Київська перепічка - це перший український фастфуд, який зберігся ще з радянських часів. Перепічка вважається одним із кулінарних брендів столиці нарівні з київським тортом і котлетою по-київськи.
Коментарі