вівторок, 10 жовтня 2017 19:16

Телеведуча порушила правила дорожнього руху і поскандалила з поліцейськими

Телеведуча порушила правила дорожнього руху і поскандалила з поліцейськими
Патрульні виписали Єгоровій штраф. Фото: Facebook

Телеведуча Сніжана Єгорова спричинила скандал з поліцією, порушуючи правила дорожнього руху.

Відео словесної перепалки вона виставила у Facebook. Згодом видалила. Але запис зберігся - його оприлюднив киянин Мирослав Олешко.

Єгорову обурив перекритий центр під час проведення марафону в центрі Києва 8 жовтня. Вона запізнювалася на прямий ефір, який мав проходити в студії каналу на вул. Мечникова, 2.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Масова бійка: поліцейському зламали ніс

Із розмови на відео стає зрозуміло, що ведуча намагалася проскочити по тротуару повз поліцейські загородження. Але їй це заборонили.

"Киянам і пресі не повідомляли про перекритя доріг заздалегідь, тепер я спізнююся на прямий ефір, який повинен початися на каналі "Прямий", - сказала на камеру ведуча.

Єгорова показувала своє посвідчення і вимагала пропустити її, бо "вона - представник преси".

"Проїзд обмежений. Це не дає Вам права проїзду. Беріть свою прес-карту і йдіть пішки. Ви - не особлива. Я вас не пропущу", - пояснив їй патрульний Павло Русинчук.

Під час перепалки у салоні плакала донька Єгорової Аріна.

Телеведуча тривалий час ігнорувала прохання патрульного пред'явити водійські права. Зрештою поліцейський з'ясував, що у неї закінчився термін дії страхового поліса.

Патрульні виписали Єгоровій штраф у 425 грн.

Про марафон у центрі Києва попереджали за кілька днів.

Торік 3 лютого у Києві патрульні поліцейські затримали дружину працівника прокуратури Ігоря Цибулліна Світлану, яка припаркувала свій білий Range Rover на пішохідному переході на вул. Шовковичній. Після того, як жінку привезли до поліцейського відділку, вона почала лаяти патрульних і напала на співробітницю поліції. Проти неї порушили справу. Вдруге її зупинили 25 липня 2017-го на Печерську, в центрі Києва в стані сильного алкогольного та наркотичного сп'яніння.

Зараз ви читаєте новину «Телеведуча порушила правила дорожнього руху і поскандалила з поліцейськими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути