
Вартість новорічного меню зі столичного ресторану стартує від 1 тис. грн для компанії з 4-6 осіб.
Запечена качка з апельсинами, 1 кг олів'є, печінковий торт та 2 види пирогів - солодкий та солоний, - такі позиції новорічного меню. Загальна вага - 6 кг, пишуть "Факти ICTV".
У ресторанах зізнаються, що замовлень дуже багато.
Серед інших варіантів зекономити час і отримати бажані страви на святковий стіл - кейтеринг. У цій мережі декілька тижнів приймають замовлення.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Замість фудкортів - 7 святкових локацій: показали карту новорічного маршруту в Києві
Традиційно люди беруть 2-3 м'ясні страви, новорічні шубу та олів'є.
Замовлення для великих компаній роблять за добу або 2. Для родинного кола можна забронювати навіть у переддень Нового року.
У середньому накрити новорічний стіл для сім'ї з чотирьох осіб цьогоріч обійдеться 1620 грн. Це на 5,6% більше, ніж було торік.
Коментарі