Ексклюзиви
пʼятниця, 02 серпня 2013 23:43

Шкіряк впіймав Попова на подвійних стандартах

Шкіряк впіймав Попова на подвійних стандартах
Зорян Шкіряк. Фото: censor.net.ua

Представники Партії регіонів у Києві нині займаються підміною понять й керуються політикою подвійних стандартів.

Про це в ефірі телеканалу ТВі заявив лідер громадянського об'єднання "Новий Київ" Зорян Шкіряк.

"Перш ніж говорити про те, що робила опозиція і як їй змушувати Верховну Раду працювати, спершу треба запитати: яка є більшість у парламенті, і в який спосіб опозиція мала змусити його прийняти рішення про перевибори до Київради", - зазначив Шкіряк.

Громадський діяч нагадав, що жодний проект рішення стосовно виборів Київської міської ради, який пропонувала опозиція, не підтримала провладна більшість.

Крім того, за його словами, сьогодні у столиці Партія регіонів на чолі з головою КМДА Олександром Поповим намагається зробити піар на темі муніципальних надбавок. Разом з тим, ці виплати були впроваджені ще 2006 року нинішньою опозицією, зокрема, депутатом Верховної Ради Дмитром Андрієвським.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За словами Попова, сесія КМДА відбудеться на початку серпня

"Тому сьогодні і освітяни, і медики мають змогу отримувати ці надбавки завдяки тодішньому рішенню представників опозиції у ВР", - наголосив Шкіряк.

Він запевнив, що на сьогодні немає жодних підстав не виділяти ці кошти.

"Статті є захищеними, ці кошти передбачені в бюджеті. Тому, щоб виділяти і вирішувати питання розподілу цих коштів, не потрібне рішення Київради. Виділення зараз 100 мільйонів на виплату надбавок – це певна технологія. Адже влада розуміє, що ті кошти, які вона планує перерозподілити між собою – це банальний дерибан бюджетних коштів", - підкреслив політик.

"Тому вона хоче перекласти відповідальність на колегіальний орган, на Київраду, бо потім не буде з кого питати. Насправді немає проблеми – виділяйте кошти, робіть розпорядження Київської державної адміністрації і виплачуйте надбавки", - резюмував Шкіряк.

Зараз ви читаєте новину «Шкіряк впіймав Попова на подвійних стандартах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути