четвер, 01 серпня 2013 10:31

Київські промисловці виступили проти блокування роботи Київради

Київські промисловці виступили проти блокування роботи Київради
Фото: tyzhden.ua

Директорський корпус промислових підприємств міста Києва висловив своє занепокоєння через припинення фінансування найважливіших галузей столиці, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

"Півтора мільйона працівників промислових підприємств зі своїми сім'ями стали заручниками ситуації, що склалася навколо блокування проведення пленарних засідань сесії Київської міської ради", - йдеться в повідомленні, поширеному в четвер.

Згідно з повідомленням промисловців, мова про це йшла на позачерговому засіданні Ради директорів підприємств, установ та організацій Києва, яке відбулося в середу під головуванням першого заступника голови КМДА Анатолія Голубченка.

"Без рішення місцевих депутатів неможливе прийняття змін до бюджету, і КМДА не може використовувати кошти за призначенням. Це надалі неминуче призведе до накопичення проблем і загострення соціальної ситуації. За цих обставин під загрозою опинилася підготовка до нового навчального року, опалювального сезону та будівництво транспортної інфраструктури. Зокрема, нам необхідно 100 млн грн для завершення будівництва Поштової площі та лінії метро на Теремки", - підкреслив Голубченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бригинець повідомив, що київський кінотеатр "Флоренція" захопили рейдери

Директор Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА Людмила Денисюк зазначила, що саме промисловий виробничий сектор є однією з провідних галузей міста Києва, які наповнюють бюджет і сприяють сталому економічному розвитку, без якого неможливо забезпечити комфортні умови життя для жителів міста.

"Ситуація дуже складна, і може призвести до зупинки роботи підприємств. До того ж проблема виконання бюджету міста негативно впливає не тільки на соціально-економічне становище комунальних та бюджетних підприємств, а й кожного жителя столиці", - підкреслила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За словами Попова, сесія КМДА відбудеться на початку серпня

За результатами засідання, директорський корпус ухвалив рішення висловити свої вимоги до Київської міської ради та направити відкритий лист до депутатів усіх фракцій.

Як повідомлялося, у четвер відбудуться загальні збори Київських профспілок, присвячене проблемі блокування сесії Київради, в якому візьме участь голова КМДА Олександр Попов.

Зараз ви читаєте новину «Київські промисловці виступили проти блокування роботи Київради ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути