середа, 10 листопада 2010 15:29

Сандей Аделаджа пішов у підпілля

Сандей Аделаджа пішов у підпілля

Сандей Аделаджа пішов у "підпілля", лідера "Посольства Божого" немає у країні. Його три місяці не бачили сусіди в Ірпені, пише Сегодня. Два розкішних котеджі в Ірпені, які побудував пастор "Посольства Божого", за словами сусідів, тепер порожні.

"Я його бачила ще на початку серпня. Він йшов по вулиці. Відтоді ні його, ні дружини, ні дітей не зустрічала", - розповіла продавець сусіднього магазинчика. - "Вся вулиця чула влітку, як з відкритих вікон маєтків лунали дивні співи. Була страшна спека, вікна відкриті. А тут в неділю зранку страшні крики! Виявляється, так у них проходять молитви. З тих пір ми їх не чули! Раніше там часто стояли "лексуси", "мерседеси". Тепер ніхто не приїжджає", - сказала молода сусідка, що живе в провулку за маєтками.

З літа не бачить сімейство пастора і його самого і Валентин, сусід по паркану.

"Раніше автомобілі перекривали, бігала охорона. Тепер у дворі тиша, лише прислуга ходить", - говорить Валентин.

Місяць тому розгорілася війна через проїзд з іншими сусідами. "Ми всі підписали лист до нашої адміністрації. Передали і Сандею. Листок узяв охоронець, а потім повернув із підписом. Але хто насправді поставив автограф, ми не бачили", - говорить Валентин. А одна літня пані нам розповіла, що чула розмову охорони про те, що пастор залишив Україну. З домофона відповідає лише голос охоронця.

"Я не знаю, чи є він удома", - сказав охоронець.

Побачити пастора в церкві теж не удалося. Як сказали в офіці релігійної організації, Аделаджа буває на загальному служінні один раз на місяць.

"Він був вчора. Я сам бачив. Якщо не вірите, можете відео на нашому сайті поглянути. Тепер він буде в грудні", - заявив пастор церкви Ігор. - "Він точно в країні".

Адвокат Андрій Федур стверджує, що Аделаджа нікуди не виїжджав.

"Він знаходиться під підпискою про невиїзд. Він в Україні, займається своєю роботою. Ми чи то 2, чи то 4 листопада були в МВС на слідчих діях", - сказав Федур.

Зараз ви читаєте новину «Сандей Аделаджа пішов у підпілля ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути