пʼятниця, 06 грудня 2013 18:28

Попов проінспектував першу здану ділянку проспекту Перемоги

Попов проінспектував першу здану ділянку проспекту Перемоги
Фото: delate.info

Перша черга реконструкції проспекту Перемоги завершена і здана в експлуатацію згідно з графіком. Зараз проводяться роботи з підготовки до другого етапу реконструкції , який розпочнеться навесні наступного року. Про це йшлося у ході інспекційної поїздки голови Київської міської державної адміністрації Олександра Попова на місце реконструкції.

У ході першого етапу проїжджа частина проспекту на ділянці від кемпінгу "Пролісок " до Святошинського шляхопроводу була покрита трьома шарами найсучаснішого зносостійкого асфальтового покриття. Також уздовж проспекту обладнана велосипедна доріжка. Крім того , були оновлені бар'єрну огорожу , освітлення , підлоги, стіни і сходи восьми підземних переходів , розташованих на реконструйованому відрізку дороги.

"З літа виконано третину всього обсягу реконструкції . Відремонтовано більше 4 кілометрів дороги. І це в умовах складної фінансової ситуації" , - сказав Олександр Попов.

Крім того , виконано підготовчі роботи для початку другої частини реконструкції. Зокрема, покладений перший шар асфальтобетону на ділянці проспекту Перемоги від ст. м. "Святошин " до ст . м. " Нивки " (близько 24 тис. кв. м) , проведено основний комплекс робіт з капремонту шляхопроводу на перетині пр. Перемоги та пр. Академіка Палладіна.

Глава КМДА оглянув також експериментальний зупинний комплекс , який встановив на перетині пр. Перемоги та пр. Академіка Вернадського приватний підприємець. Він виконаний з нержавіючої сталі і декоративного скла , обладнаний рідкокристалічним екраном і лавкою з підігрівом. Зараз у КМДА вивчається доцільність встановлення подібних комплексів і в інших районах міста.

"Такі комплекси коштують дорожче звичайних зупинок , але вони не вимагають постійних витрат під час експлуатації, та й киянам подобаються більше" , - сказав голова КМДА .

Зараз ви читаєте новину «Попов проінспектував першу здану ділянку проспекту Перемоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути