четвер, 15 лютого 2018 16:12

Оприлюднили адреси нових скверів у Києві

Оприлюднили адреси нових скверів у Києві
У Києві з'явиться 23 нові сквери. Фото: "greatfon"

Столичні депутати затвердили облаштування 23 нових сквери в Києві.

Про це повідомила прес-служба Київради.

"Створення скверів забезпечить законні права та інтереси городян, сприятиме підвищенню рекреаційної привабливості столиці, збереженню зелених насаджень, розвитку зелених зон і позитивному впливу на соціально-культурний розвиток громадян", - йдеться в повідомленні.

Нові зелені зони облаштують за адресами: на бульв. Верховної Ради, 13 у Дніпровському районі; на вул. Червоноткацькій, 10 у Дніпровському районі; на вул. Пожарського, 8 у Дніпровському районі; на вул. Попудренка, 18 та 18а у Дніпровському районі; на бульв. Праці, 8 у Дніпровському районі; на вул. Вифлеємській, 18/2 у Дніпровському районі; на вул. Плеханова між будинками 4а, 6 та ліцеєм №208 по вул. Ованеса Туманяна у Дніпровському районі; на вул. Ентузіастів, 3а у Дніпровському районі; на вул. Ентузіастів, 3/1а у Дніпровському районі; на вул. Ентузіастів, 5а у Дніпровському районі; на вул. Ентузіастів, 9г у Дніпровському районі; на вул. Ентузіастів, 41а у Дніпровському районі; на Русанівській набережній, 4а у Дніпровському районі; на Русанівській набережній, 6а у Дніпровському районі; між вул. Раїси Окіпної та просп. Броварським у Дніпровському районі; на вул. Митрополита Андрея Шептицького між будинками 24, 24в та будинком 5б по вул. Челябінській у Дніпровському районі; на просп. Голосіївському, 96 у Голосіївському районі; на просп. Голосіївському, 114 біля другого корпусу у Голосіївському районі; між житловими будинками № 120 та № 120 корпус 2 по просп. Голосіївському у Голосіївському районі; по просп. Голосіївському, 108 корпус 2 та 108 корпус 3 у Голосіївському районі; на вул. Космонавта Волкова, 18-20а у Деснянському районі; на вул. Бориспільській, 30, 34, 38 у Дарницькому районі; на вул. Новодарницькій, 30-32 у Дарницькому районі.

Доглядати за скверами та утримувати їх буде КО "Київзеленбуд".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Столичний сквер імені Скрябіна: у киян попросили допомоги

Земельна комісія Київради підтримала проект рішення про надання скверу на Андріївському узвозі, 33/6 імені Героя України Василя Сліпака - "Міфа".

Зараз ви читаєте новину «Оприлюднили адреси нових скверів у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути