четвер, 26 липня 2007 17:44

Наркоманка обікрала на Подолі 20 офісів

Працівники кримінальної міліції у справах неповнолітніх Подільського району затримали 30-річну жінку-наркоманку, яка спеціалізувалася на дрібних крадіжках із офісів Подолу.

До міліції звернулася киянка. Повідомила, що невідома викрала з її офісу сумочку з документами на авто, паспортом, $100 та двома дорогими мобільниками марок "Моторола" та "Нокія". Тоді завели справу.

— Потерпіла в присутності міліціонерів зателефонувала на свої мобілки. Одна була відключена, на другій відповіла жінка. Вона пояснила, що купила цей телефон на базарі й відключилася. Міліціонери проконсультували потерпілу, та знову зателефонувала й спитала, чи не бачила співрозмовниця в місці, де купувала телефон, чорної жіночої сумочки. Вона хвилю подумала і сказала, що знайшла цю сумку. Обіцяла повернути її за $100. Домовилися про зустріч у парку біля Куренівського ринку, — розповідає "ГПУ" Олександр Загвоздкін, 32 роки, начальник відділу кримінальної міліції у справах неповнолітніх Подільського відділення МВС.

На зустріч потерпіла пішла з міліцією. У сквері до неї підійшов 40-річний чоловік і сказав, щоб взамін на документи віддали гроші. Коли міліціонери показали посвідчення, чоловік указав на жінку, яка йому заплатила за передачу документів десятку. Її затримали.

— Затримана — наркоманка зі стажем. 2000-го відсиділа за зберігання наркотиків. Живе в Подільському районі зі старенькою матір"ю та 23-річною сестрою-наркоманкою. Щодня вживала 6–8 "кубиків" опію, це коштує десь 200 гривень. Тому почала красти з офісів, — каже Олександр Загвоздкін.

Офіси підозрювана обирала випадково, перед тим як зайти до них, одягала перуку. Охоронцям пояснювала, що шукає роботу, хоче потрапити до директора чи у відділ кадрів. Далі шукала на столах кабінетів сумочки.

— Вона крала й чоловічі портмоне, в деяких попадались кредитки разом із пін-кодами до них. Одного дня із вкраденої картки вона зняла 10 тисяч гривень. Жінку затримали. Порушили справу за крадіжки. Їй загрожує від 3 до 6 років, — каже Олександр Загвоздкін.

Зараз ви читаєте новину «Наркоманка обікрала на Подолі 20 офісів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути