понеділок, 22 січня 2018 16:35

Київський зоологічний парк показав, як його вихованці насолоджуються снігом
6

Коли випав сніг, тварини почали бігати, стрибати, крутитися
Фото: Київський зоологічний парк
Коли випав сніг, тварини почали бігати, стрибати, крутитися
Коли випав сніг, тварини почали бігати, стрибати, крутитися
Коли випав сніг, тварини почали бігати, стрибати, крутитися
Коли випав сніг, тварини почали бігати, стрибати, крутитися

Київський зоологічний парк показав своїх мешканці у зимових умовах.

Фото левів, тигрів та інших тварин, які бавляться зі сніговиками, опублікував столичний зоопарк на своїй сторінці у Facebook.

Для деяких, здавалося б, незвиклих до наших холодів вихованців, наприклад, левів, зима є цікавою екзотичною розвагою, зауважили у зоопарку.

Оскільки "київські" леви не з Африки, а вже не одне їхнє покоління народилося у зоопарку, то ж вони частково адаптовані до нашого клімату, до певної температури - близько нуля.

"А ось амурським тиграм взимку краще, ніж влітку. Коли випав сніг, вони почали бігати, стрибати, крутитися. Зимові розваги розпалюють апетит: тигри-самці з'їдають у нас по вісім кілограм м'яса в день, самки - по шість. Ми завжди кладемо м'ясо у різні місця, щоб їм було цікаво шукати "здобич". Вони це знають, і починають бігати вольєром у пошуках їжі. І вранці, і на ніч зимові вольєри тигрів відкриті на випадок бажання поспати або погрітися", - розповіли в зоопарку.

Водночас у вольєрі, де відвідувачі звикли бачити тяньшанських ведмедів, зараз розгулюють кози та качки з гусями. Ведмедям тепер тут не місце, адже взимку ведмеді сплять. Щоправда, через плюсову температуру сон у них неповноцінний, але все одно вони сонні, тому до вольєру їх зараз не випускають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Реконструкція Київського зоопарку: які зміни пропонують європейські експерти

У київському зоопарку показали, як годують крокодилів. Працівники опускали крокодилам на спеціальних щипцях невеликі шматки м'яса та рибу.

Зараз ви читаєте новину «Київський зоологічний парк показав, як його вихованці насолоджуються снігом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути