неділя, 07 січня 2018 19:15

Які музеї Києва будуть безкоштовними в січні

Які музеї Києва будуть безкоштовними в січні
У січні музеї Києва влаштовують день відкритих дверей . Фото: Facebook

У січні музеї Києва влаштовують день відкритих дверей та запрошують киян та гостей столиці ознайомитися з експозиціями.

Про це повідомили в спільноті "Типичный Киев" в Facebook.

Безкоштовно відвідати столичні музеї можна в такі дні: 9 січня - Музей-майстерня І. Кавалерідзе на Андріївському узвозі, 21; 18 січня - Музей видатних діячів української культури Лесі Українки, М. Лисенка, П. Саксаганського, М. Старицького на вул. Саксаганського, 97,95б,95; 25 січня - Меморіальний будинок-музей Т. Г. Шевченка на вул. Вишгородській, 5, Національний музей Тараса Шевченка на бул. Т. Шевченка, 12, Історико-меморіальний музей Михайла Грушевського на вул. Паньківській, 9; 26 січня - Музей української діаспори на вул. Московській, 40б, Національний історико-архітектурний музей "Київська фортеця" на вул. Госпітальній, 24а; Музей театрального, музичного та кіномистецтва України на вул. Лаврській, 9, к. 26, Музей партизанської слави на вул. Славгородській, парк Партизанської слави; 28 січня - Літературний-меморіальний музей-квартира П. Тичини на вул. Терещенківській, 5; Літературний-меморіальний музей Максима Рильського на вул. М. Рильського, 7; Літературно-меморіальний будинок-музей М. Заньковецької на вул. В. Васильківській, 121; Національний художній музей України на вул. Грушевського, 6; Національний музей історії України на вул. Володимирській, 2; Музей театрального, музичного та кіномистецтва України на вул. Лаврській, 9, к. 26; Музей гетьманства на вул. Спаській, 16б; 31 січня - Національний музей літератури України на вул. Б. Хмельницького, 11; Літературно-меморіальний будинок-музей Т. Г. Шевченка на вул. Т. Шевченка, 8а, Національний заповідник "Софія Київська" - пенсіонери на вул. Володимирській, 24.

Крім того, на постійній основі працюють безкоштовно: Музей вторсировини на вул. Сагайдака, 112; Музей каналізації - Харківське шосе, 50а.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закрили Музей історії Києва

У відкритті Музею транспорту в столиці мало зацікавлених осіб, вважає керівник клубу технічної класики OldCarService, співорганізатор фестивалю OldCarLand Павло Лозовенко.

Зараз ви читаєте новину «Які музеї Києва будуть безкоштовними в січні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути