середа, 19 березня 2008 07:07

Ірині Геращенко сподобалися три сукні від Вікторії Гресь (ФОТО)

Сьогодні завершується "Український тиждень моди". На ньому понад 50 дизайнерів показали свої колекції.

У фойє в оточенні жінок стоїть політик Олег Рибачук, 49 років. До залу він заходить перед показом. Там вже дає інтерв"ю секретар Київради 27-річний Олесь Довгий. Він одягнений у темний строгий костюм.

— Мама, мама, нас фотографують, — кричить 36-річній Ірині Геращенко донька Аня, 12 років.

— У тебе ж мама видатна особа країни, — усміхається в фотокамеру колишня прес-секретар президента, а нині депутат фракції блоку НУ-НС. Ірина поправляє зачіску. Каже, що на "Тижні" їй сподобалися три сукні від Вікторії Гресь.

Прес-секретар президента Ірина Ванникова, 32 роки, прийшла на показ Гресь у сукні цієї ж дизайнерки.

— Вважаю, що колекція суконь дещо іронічна. Деякі моделі називалися колись "декабристками". Обов"язково носитиму такі, — розказує Ванникова про плаття з рюшами у біло-сіро-чорних кольорах.

Щороку подивитися колекцію українського дизайнера Андре Тана, 25 років, збирається найбільше глядачів. Буває, у залі — ніде яблуку впасти.

— Ледве пробралася, охоронці — звірі, — каже дівчина років 17. — Нещодавно купила собі кепку з його старої колекції. Переглядаючи речі Андре Тана, зрозуміла, що спідниці й сукні — то не так вже й погано. У нього вони бездоганні.

Модель Сніжана Онопко, 21 рік, працює в Європі, дефілює на модних шоу в Парижі та Мілані. Вона показувала вбрання від "Шанель", "Валентіно", "Ґуччі", "Дольче і Ґабанна". Попри щільний робочий графік, Сніжана приїжджає на кожен "Український тиждень моди" і зазвичай демонструє одяг Андре Тана. Нині вона не виходила на подіум, сиділа в першому ряду.

— Постійно везу за кордон повні валізи з нових колекцій Андре, — після показу модель тулиться до дизайнера. — Він — чудо!

Захисник "Динамо" сенегалець 23-річний Папе Діакате прийшов на показ із дружиною Кароліною та півторарічним сином Янісом. Футболіст знімає верхній одяг, хапає хлопчика на руки та піднімає високо над головою.

— Летимо-о-о-о, — усміхається. Подружжя йде до глядацької зали.

Акторка Ольга Сумська, співачки: Альона Вінницька та Ірина Білик були на заході зі своїми чоловіками.

— Дивись, Сумська не на моделі дивиться, а пише есемески, — перекрикуючи гучну музику, каже подрузі невисокий кремезний чоловік.

Акторка у сукні до п"ят та плащі з великим хутряним коміром швидко говорить по мобільному, ховає його.

Після показу дизайнерки Оксани Караванської співак Олександр Пономарьов, 34 роки, зник. Він залишив чекати у залі дружину Вікторію.

— Пономарьов вже роздирає три мої піджаки, — сміється Караванська. Окрім жіночих моделей, у своїй колекції вона представила кілька чоловічих.

Зараз ви читаєте новину «Ірині Геращенко сподобалися три сукні від Вікторії Гресь (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути