Ексклюзиви
четвер, 18 січня 2018 19:16

Еротичний акаунт "Київської перепічки" продали за один біткоїн в Instagram

Еротичний фейковий акаунт "Київської перепічки" в Instagram продали за один біткоїн.

Про це написали тепер вже колишні власники акаунту.

Остаточна сума угоди склала 1 біткоїн та 990 XDR (криптовалюта системи Ripple), сказали вони. На момент покупки це дорівнювало - $13,1 тис.

Автор: Instagram
  Творці акаунта "Київської перепічки" віддадуть частину виручених від продажу коштів на благодійність у дитячий будинок
Творці акаунта "Київської перепічки" віддадуть частину виручених від продажу коштів на благодійність у дитячий будинок

Всього творці акаунту "перепічки" отримали 42 заявки, а головна боротьба точилася між трьома потенційними покупцями - продюсером телеканалу, IT-стартапа з Білорусії та "айтішниками та майнерами" з Дніпра. Вони і стали переможцями.

Тепер нові власники планують перетворити акаунт на платформу для інформування про свою майнінгову ферму в Польщі. Проте обіцяють зберегти "неповторний стиль сторінки, але перегравши його в бік технологій майнінгу та блокчейну". А від провокацій та сексизму обіцяють відмовитися.

"Ми вважаємо, що привернути увагу через найпопулярніший і найгучніший акаунт в Україні буде цікавіше, ніж закуповувати рекламу", - сказали вони та пообіцяли усім підписникам знижки на обладнання у своїй фермі.

Творці акаунта "Київської перепічки" віддадуть частину виручених від продажу коштів на благодійність у дитячий будинок. На решту планують відкрити бар у Дарницькому районі столиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опублікували приголомшливі фото "Київської перепічки" по-чоловічому"

Київська перепічка - це перший український фастфуд, який зберігся ще з радянських часів. Рецепт перепічки тримається в секреті. Продається вона на вулиці Богдана Хмельницького, 2, з 1981 року. Перепічка вважається одним із кулінарних брендів столиці нарівні з київським тортом і котлетою по-київськи. У популярного столичного фастфуда "Київська перепічка" з'явився акаунт в Instagram. Акаунт зареєстрований 25 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Еротичний акаунт "Київської перепічки" продали за один біткоїн в Instagram». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути