У меню столичного ресторану "Японський привіт" додали сендвіч кацу-сандо з яловичиною ваґю вартістю 2,2 тис. грн.
Дописувачі в Instagram закладу пропонують купувати страву на виплат. Багато з них були впевнені, що це помилка в меню, пише "Новое время".

Однак вартість сендвіча дійсно 2,2 тис. грн. Попри високу ціну страву купують.
"Щойно дві взяли", - розповів шеф-кухар закладу Антон Васильєв.
Кацу-сандо в "Привіті" - це традиційний японський сендвіч із білим хлібом, свіжою капустою, домашнім соусом тонкацу та стейком із японської мармурової яловичини ваґю класифікації А5. Останній інгредієнт і сформував таку ціну страви. У середньому в Києві 100 г такого м'яса коштує 700-800 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Соска" і "Соси...сочна...я": кияни розкритикували "огидні назви" нових закладів
"Японський привіт" - новий формат рестораторів Міші й Даші Кацуріних, які раніше відкрили "Китайський привіт", "В'єтнамський привіт", "Тайський привіт".
Ваґю - загальна назва м'ясних порід корів, що мають генетичну схильність до інтенсивної мармуровості й високого вмісту ненасичених жирів. М'ясо таких корів високої якості й коштує дорого. Породи ваґю виведені в Японії, звідси походить і автентична яловичина.
Коментарі