четвер, 07 грудня 2017 10:46

"Дістав з кишені пістолет і вимагав продовження свята" - як на Новий рік розважаються діти мажорів

"Дістав з кишені пістолет і вимагав продовження свята" - як на Новий рік розважаються діти мажорів
На новорічних вечірках діти заможних батьків зловживають алкоголем і пробують наркотики. Фото: ukr.media

На подарунки для своїх дітей політики та бізнесмени готові витрачати по кілька тисяч доларів. У новорічні свята купують елітні породи коней і собак, замовляють додому артистів.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів Богдан Нагорний, менеджер київського івент-агентства.

Він займається організацією вечірок. Кінець грудня в агентстві розписаний ще від вересня. До обіду – дитячі ранки, ввечері – корпоративи.

"Торік нас замовили провести дитячий ранок в одному з київських садків, - каже Богдан. - Батьки скидалися по 100 доларів. Поки з дітьми займалося два аніматори, мами гуляли в ресторані навпроти. Замовили стриптизера і танцівницю зі зміями. Малим цукерки привезли з Німеччини. Дівчаткам Дід Мороз роздавав ляльки "Монстер Хай", хлопцям – конструктори "Лего Сіті" по 700 гривень за пачку. Чув, як деякі мами обурювалися: "Чого подарунки такі дешеві?"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рік Собаки: коли краще брати шлюб і народжувати дітей

Для доньки київського бізнесмена Єви із Конча-Заспи на подарунок шукали живого білого поні і "Гаррі Поттера" з автографом Джоан Роулінг.

"Тато-бізнесмен на Новий рік планував поїхати із новою дружиною в Лос-Анджелес, - говорить Нагорний. - Донька лишалася з мамою, бо та не давала дозвіл на виїзд дитини за кордон. Щоб не розчаровувати Єву, Новий рік їй влаштував на два дні раніше. Дозволили запросити подруг зі школи. Дівчинка хотіла, щоб в костюмі Діда Мороза з'явився Потап або Дзідзьо. У неї вся кімната їхніми плакатами завішана. Та в артистів перед святами графіки розписані до хвилини".

2 роки тому у грудні розважали випускників елітної київської школи.

"Дітям по 15-16 років. На столах – запечене порося, салати з червоної риби та ікри, дитяче шампанське. Пропонували мені 100 доларів, щоб проніс їм дві пляшки коньяку. Відмовився. Двоє однокласників принесли з собою наркотичні таблетки. Один встиг випити. Розвезло. Батькам телефонуємо - обоє поза зоною. Хлопець дістав з кишені пістолет і вимагав продовження свята. Однокласники проговорилися, що він вже приносив травматичну зброю на уроки", - каже Богдан Нагорний.

За результатами опитувань, найбажанішими подарунками для українців є гроші, подорожі і побутова техніка. Стало відомо, скільки цього року вони планують витрачати і що даруватимуть одне одному.

Зараз ви читаєте новину «"Дістав з кишені пістолет і вимагав продовження свята" - як на Новий рік розважаються діти мажорів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути