понеділок, 20 серпня 2018 12:30

Дівчину відлупцювали за зовнішній вигляд

Дівчину відлупцювали за зовнішній вигляд
"Отримав фото від випадкового свідка. Сьогодні передам поліції. З балончика бризкав тип, якого не видно на фото (крайній праворуч). Кулон зірвав він же. По обличчю бив він же", - Дмитро Дубицький. ФОТО: Facebook

У центрі столиці молоду дівчину 3 невідомих побили через неформальний зовнішній вигляд.

"Серед білого дня у людному місці - на Контрактовій площі. Нападників було 3, приблизно 20-річного віку, у напіввійськовому одязі. Дочка спілкувалася зі знайомими, одягнена була, як завжди, неформально - футболка з принтом, значки рок-груп, фарбоване пасмо волосся. "Борці за моральність" причепилися з ідіотськими запитаннями, зірвали з шиї кулон. Оточуючі обурилися і почали їх відтісняти. Один із покидьків вирвався і залив обличчя дочки з газового балончика, після чого всі троє втекли", - написав тато потерпілої Дмитро Дубицький у Facebook.

Поки дівчині надавали медичну допомогу, хлопці повернулись і вдарили її в обличчя.

Лікарі зафіксували хімічний опік. Від сильного пошкодження очей її врятували контактні лінзи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невідомі в балаклавах зірвали арт-концерт: є постраждалі

За словами Дмитра Дубицького, такі "банди" орудують не лише на Контрактовій площі, а й на Майдані Незалежності та Поштовій площі. Приводом до сутички стає зовнішній вигляд: хлопця можуть побити за чуб або закатані штани, дівчину - за пірсинг або фарбоване волосся. У коментарях до допису користувачі соцмережі написали, що й вони були свідками або жертвами такої ситуації. Зокрема, аналогічне сталось із донькою народного депутата Вікторії Сюмар на Хрещатику, а також із сином користувачки Facebook Олександри Тарасової біля площі Льва Толстого.

"Вже більше півтора року я чую від доньки розповіді про це. Конфлікти з "нациками" (так їх називають наші діти) у неї були і раніше, доходило до бійки", - додав Дубицький.

Нападники, каже він, носили символіку "Національного корпусу" та "Правого сектору". У коментарях очільник київського "Національного корпусу" Сергій Філімонов відповів, що ці молодики не є членами їхньої організації, і сам Нацкорпус одного разу мав із ними конфлікт.

На столичному Андріївському узвозі озброєні чоловіки побили 2 хлопців через підозру в гомосексуалізмі. Вони, мовляв, пили вино, а не пиво – "чоловічий напій", і начебто цілувались.

Зараз ви читаєте новину «Дівчину відлупцювали за зовнішній вигляд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути