понеділок, 20 серпня 2018 05:15

Невідомі в балаклавах зірвали арт-концерт: є постраждалі

Невідомі в балаклавах зірвали арт-концерт: є постраждалі
В Маріуполі невідомі зірвали арт-концерт. Фото: Новини Донбасу

На відвідувачів та артистів концерту, який проходив на арт-платформі ТЮ у Маріуполі, напали.

Невідомі увірвались в приміщення, розпилили газ, розбили техніку та інструменти, атакували музикантів та глядачів Нападники можуть бути учасниками радикальних угруповань. Про це йдеться у заяві арт-платформи.

"Під час виступу молодіжної групи на платформу ТЮ напали близько 30 молодиків в чорному одязі й балаклавах. Атакуючи увірвались в приміщення, розпилили газ, розбили техніку та інструменти, атакували музикантів та глядачів", — йдеться у повідомленні.

"Наразі близько 10 постраждалих, серед яких артисти, глядачі та менеджер ТЮ. Ми викликали охорону, поліцію та швидку, зараз вони працюють на місці", — додали у ТЮ. На думку організаторів платформи, нападники добре готувалися, вони атакували приміщення водночас з усіх боків. "На двох з них було помічено футболку Нацкорпусу. Щодо можливого мотиву нападу, залишимо пошук версій правоохоронцям", — додали у ТЮ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Києві невідомі розбили і пограбували тільки-но відкритий велопрокат

Нагадаємо, в Одесі у суботу, 18 серпня, представники ЛГБТ-спільноти провели Марш рівності. Попри чергування поліції двоє невідомих напали на учасників акції.

Зараз ви читаєте новину «Невідомі в балаклавах зірвали арт-концерт: є постраждалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути