понеділок, 20 серпня 2018 13:01

День Незалежності 2018: де можна відпочити у Києві

У 2018-му День Незалежності країни припадає на п'ятницю, тому в українців буде 3 вихідних. Щоб зробити ці дні більш яскравими та веселими, для жителів і гостей столиці підготували багато заходів і розваг.

У святкові дні можна відвідати концерти відомих зірок або ж відпочити з рідними на свіжому повітрі, пише 24tv.ua.

ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ 2018: ПРОГРАМА ЗАХОДІВ У КИЄВІ

Трибьют-гурт "Ooh La La In UA"

(AC/DC, Slade, Bee Gees)

Docker's ABC

24 серпня, 22:00

Вартість квитків: 100-750 грн

Фанати олдскульного року можуть ввечері 24 серпня завітати до Docker's ABC. Триб'ют-гурт "Ooh La La In UA" всю ніч гратиме легендарні пісні 3 гуртів, що назавжди посіли своє місце в залі слави рок-музики: AC/DC, Slade та Beе Gees. Подія має стати надзвичайно драйвовою та запальною.

Автор: 24tv.ua
  Трибьют-гурт "Ooh La La In UA"
Трибьют-гурт "Ooh La La In UA"

Фестиваль повітряних куль у Білій Церкві

Метро "Іподром"

24 серпня 10:00

Вартість квитків: 730-790 грн

Почати святковий ранок можна вже о 10:00, саме у цю годину автобуси з учасниками святкового туру відправляються до Білої Церкви від станції метро Іподром. Протягом дня на них чекатиме чимало цікавинок - екскурсія містом, прогулянка на кораблі, шампанське та святковий обід. Головна подія відбудеться ввечері, у найстарішому в Україні парку Олександрія. О 18:00 розпочнеться старт повітряних куль та аеростатів, а також запуск небесних ліхтариків. О 23:00 гостей свята відвезуть назад до Києва.

Автор: lila.zp.ua
  Фестиваль повітряних куль у Білій Церкві
Фестиваль повітряних куль у Білій Церкві

UNITED PEOPLE, Magic of Ethno Songs: A Capella

Caribbean Club

24 серпня, 19:00

Вартість квитків: 150-650 грн

На концерті UNITED PEOPLE, Magic of Ethno Songs: A Capella. UNITED PEOPLE - дівочий колектив, що акапелла виконує неординарну музику на перетині фанку, джазу, r'n'b та соулу. Цього разу виконавиці підготували програму народних пісень, з якою виступатимуть на сцені Caribbean Club о 19:00. Концерт вразить слухачів незвичним виконанням відомих, а також маловідомих українських пісень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якою буде погода на День Незалежності

Концерт гурту "Океан Ельзи"

НСК "Олімпійський"

24 серпня, 20:00

Вартість квитків: 550-950 грн

Після річної перерви український рок-гурт повертається з великим концертом. За цей час "Океан Ельзи" зіграли свою музику в понад 30 країнах по всьому світі, і тепер знову вийдуть на найбільший стадіон України, щоб привітати українців із Днем Незалежності. Концерти 24 серпня вже стали традиційними для "ОЕ" та їхніх шанувальників.

День Незалежності на ВДНГ

Вхід вільний

Протягом усього літа ВДНГ тішив нас найрізноманітнішими заходами та забавами. На День Незалежності виставковий центр кличе друзів зібратись для спільного великого гуляння. Тут гостей заходу радуватимуть багато розважальних зон і цілий сад гамаків.

Автор: Relax
  День Незалежності на ВДНГ
День Незалежності на ВДНГ
18 іноземних делегацій братимуть участь у параді з нагоди святкування 27 річниці Незалежності України. У тренуванні військового параду брали участь 4,5 тис. військовослужбовців Збройних сил та інших військових формувань України. Очікуємо прибуття 18 іноземних делегацій. Це 300 військовослужбовців збройних сил інших країн.
Зараз ви читаєте новину «День Незалежності 2018: де можна відпочити у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути