пʼятниця, 23 травня 2008 07:07

Блок Кличка замінить "подачки" на щомісячні бюджетні доплати

  Кандидат на посаду київського міського голови Віталій Кличко
Кандидат на посаду київського міського голови Віталій Кличко

Нині столиця зупинилася в розвитку. Протягом кількох років Київ опинився у принизливій ролі ресурсної бази клану, який контролює владу в місті. Від цього страждає рівень життя киян — молоді, людей середнього віку, пенсіонерів. Так звані соціально незахищені верстви населення потребують безпеки та комфорту.

Міська влада згадує про них лише напередодні виборів. Людей, які віддали всі сили будівництву та розвитку рідного міста, вона сприймає як бездушний електорат під час виборчої кампанії. Влада Києва вважає, що ці виборці позбавлені людської гідності, а тому їх можна купити за дешевий пайок. Або ж завоювати їхню прихильність за якусь "подачку" на свята. Натомість зрубати в дворах дерева та забудувати майданчики для відпочинку.

Команда Кличка — єдина, хто має власну чітку стратегію розвитку столиці під назвою "Обличчям до киян". Вона дозволяє чітко уявити, яким буде наше місто за 20 років і що для цього треба зробити. Блок реалізовуватиме цю стратегію з першого дня обрання свого лідера новим мером.

Принизливе визначення "соціально незахищені верстви" команда Кличка зробить сумною історією "Черновецького періоду". Кияни будуть захищеними. Команда блоку може це реалізувати. У ній немає професійних політиків, натомість зібрані найкращі топ-менеджери країни. Їх набирали за двома основними принципами — професіоналізм та високі моральні якості. Ця команда віддасть усі знання та досвід рідному місту. Збереже й значно збільшить соціальні виплати. Замінить хаотичні "подачки" до свят від міського голови гарантованими щомісячними бюджетними доплатами — до стипендій, пенсій, соціальних виплат.

Нині Київ є найбільшим платником податків у державі. Блок Кличка покращить життя людей за рахунок прозорого та конкурсного продажу ресурсів міста, а також ліквідації масштабної продукції. Віднині в місті буде справедлива соціальна політика. Боротьба з корупційними схемами, справедливе й ефективне використання коштів столичного бюджету дозволять уже за рік підвищити рівень життя в Києві. Замість разового пайка існуватиме регулярна муніципальна доплата.

У столиці терміново треба підвищувати рівень життя людей. Гідна соціальна допомога та справедливі пенсії — запорука стабільності та довіри громадян до влади. Кияни мають право на гідну винагороду. Столичні ціни повинні  відповідати зарплатам чи пенсіям людей. Ганебну практику отримання пільг тими, хто ближчий до влади, слід припинити. Місто допомагатиме тим громадянам, які справді потребують захисту.

Тому ключові пріоритети соціальної політики Блоку Віталія Кличка чітко визначені. Команда збереже та збільшить усі соціальні виплати та програми, спрямовані на підтримку пенсіонерів. Замість разових виплат будуть регулярні бюджетні доплати. Кияни, що зробили суттєвий внесок у матеріальний чи духовний розвиток міста, отримуватимуть персональну пенсію від мера. Команда Кличка також удосконалить мережу соціальних працівників із догляду за дітьми, які потребують матеріальної, фізичної чи психологічної допомоги. Транспорт, прибудинкові території, під"їзди, робочі місця пристосують для потреб інвалідів та літніх людей.

Для всіх соціально незахищених киян запровадять міську програму безплатного лікування та забезпечення медикаментами, модернізують усі лікарні міста. Пенсіонери безкоштовно відвідуватимуть профілакторії, санаторії та будинки відпочинку, що належать до муніципальної власності. Блок Кличка запровадить земельні аукціони й за ці гроші зробить комунальні тарифи на проїзд соціальними.

Усі навколо лише обіцяють. Команда Кличка конкретно знає, що робити для покращання життя людей. І докладе усіх зусиль для цього. Усе, що повернуть у власність Києва, належатиме киянам.

Зараз ви читаєте новину «Блок Кличка замінить "подачки" на щомісячні бюджетні доплати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути