четвер, 22 червня 2017 19:15

7 місць Києва де можна скуштувати незвичайне морозиво
7

Літо в самому розпалі й Gazeta.ua підготувала добірку місць де можна скуштувати морозиво незвичайного приготування, смаку та подачі.

Автор: "Monkey Nice Cream"
  Морозимо заморожують рідким азотом.
Морозимо заморожують рідким азотом.

Кафе-кондитерська "Monkey Nice Cream", Русанівська набережна, 4. Графік роботи з 10:00-22:00.

У цьому кафе готують морозиво за унікальною технологією: його заморожують за хвилину перед гостем, використовуючи рідкий азот. Така стрімкість в приготуванні дозволяє уникнути утворення кристалів льоду, до того ж це дуже видовищно. Морозиво подається у вафлі, посипане наповнювачами й укладене в стаканчик. Смаки можна зробити будь-які, але з родзинок меню - чорнично-лавандове й шоколадне з горіхом і кремом маршмеллоу.

Автор: "Vero Vero"
  Морозиво м'ятний рол і Орео.
Морозиво м'ятний рол і Орео.

Ресторан "Vero Vero", вул. Іллінська, 18 на Подолі. Графік роботи з 08:00-00:00.

У закладі проходить фестиваль морозива, який триватиме до осені. Ресторан пропонує близько 30 видів морозива: на основі італійського десертного вина з солоними шматочками лимона, зі смаком білих грибів, пармезану або бузку, чорнослив-віскі або зі смаком коктейлю Бульвардье з копченою грушею. Сорбети огіркова Маргарита, Bloody Mary, просекко-манго.

Автор: nv.ua
  Морозиво зі смаком тірамісу.
Морозиво зі смаком тірамісу.

Кіоски "Лакомка", вул. Хрещатик. Графік роботи з 09:00-20:00.

У закладі продають м'яке морозивом, яке купують на вагу й поливають шоколадом або посипають кольоровою глазур'ю. Нещодавно тут з'явилася суперновинка - морозиво з додаванням вугілля (ніяких шкідливих барвників) і смаком тірамісу.

Автор: "Умка"
  Морозиво з сиром.
Морозиво з сиром.

Кафе "Умка", вул. Костьольна, 6, станція метро Майдан Незалежності. Графік работи з 09:00-22:00.

Кафе пропонує морозив і сорбети з натуральних інгредієнтів. З незвичайних смаків - пивне й винне з сапераві, зі смаком дитинства морквяно-яблучне серед сорбетів. Серед морозива - солона й солодка карамель, а також неймовірна новинка для сирних гурманів - морозиво з горгонзоли. Кулька морозива з сапераві та горгонзоли.

Автор: "Гра з вогнем"
  Морозиво з перцем.
Морозиво з перцем.

Ресторан "Гра з вогнем", вул. Хрещатик, 6. Графік роботи з 12:00-00:00.

У меню закладу нещодавно з'явилося шоколадне морозиво з беконом і перцем чилі. У процесі приготування бекон обсмажується до хрустких шматочків і змішується з морозивом. Чилі додається і в саме морозиво, і в якості декору покриває глазур.

Автор: "Panna Pasticceria"
  Італійське м'яке морозиво - джелато.
Італійське м'яке морозиво - джелато.

Ресторан "Panna Pasticceria", вул. Велика Житомирська, 6/11. Графік роботи з 08:00-23:00.

У закладі представлено традиційне італійське м'яке морозиво - джелато. У Panna підкреслюють, що джелато й морозиво - різні продукти, адже італійське робиться за іншою технологією та рецептурою. В результаті виходить десерт з меншою жирністю і вмістом води, з кремовою текстурою. З незвичайних смаків - джелато на основі рікотти з цукатами, білої кави, солоної карамелі. Тут можна замовити джелато в булочці бріош, в шоколаді на паличці, у вигляді цукерок, тортів.

Автор: "FRICE"
  Смажене морозиво.
Смажене морозиво.

Фестиваль Ulichnaya Eda зона "FRICE", вул. Біломорська, 1.

Тут готують смажене морозиво зі свіжих фруктів і ягід прямо у вас на очах. Основу смаженого морозива складають пломбір, шоколад або зелений чай, в які додають будь-які фрукти: полуниця, манго, персик, груша, черешня, малина, ожина, чорниця, ківі, банан, Нутеллу, печиво Орео та зефір.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Небезпека морозива: як обрати якісний продукт

Домашнє морозиво виходить смачнішим та кориснішим, ніж магазинне. До того ж, тут можна екпериментувати зі смаками. Додавати цитруси, ягоди та навіть алкоголь.

Зараз ви читаєте новину «7 місць Києва де можна скуштувати незвичайне морозиво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути