Ексклюзиви
понеділок, 08 лютого 2021 02:28

Зручний інтер'єр вітальні: як вписати барну стійку у дизайн
10

Фото: dekoriko.ru

Сучасні стандарти інтер'єру використовують найнесподіваніші дизайнерські прийоми, щоб урізноманітнити інтер'єр. Барна стійка в вітальні є популярним, свіжим методом перетворення квартири в затишний і функціональний куточок.

Зараз у тренді невеликі квартири, щоб жити молодою сім'єю або холостякувати без батьків. Для відокремлення кухонної зони від вітальні підійде барна стійка. Вона підходить для стилю лофт, класичний, прованс, модерн, мінімалізм.

Стільниця повинна за забарвленням перегукуватися з будь-якою деталлю приміщення або кидатися в очі за рахунок незвичайної форми.

Висота розташування стільниці в середньому становить близько метра. Господарям краще вибирати конкретну модель, відштовхуючись від свого зросту. Щоб барна стійка розділяє велике приміщення на зони, вона має одним кінцем примикати до стіни.

Кам'яні стійки виглядають масивно і переконливо. Вони гарні своєю міцністю і довговічністю. Недоліком є ​​велика вага таких конструкцій та вартість.

Дерев'яні стійки виглядають дуже презентабельно і додають приміщенню особливий затишок. При цьому термін служби виробу може бути тривалим лише в тому випадку, якщо поверхня регулярно обробляти спеціальними захисними складами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали дизайн інтер'єру, який завжди в моді

Скляні стійки також популярні. Основний бонус від використання скляних поверхонь - естетичний. Особливо це помітно, якщо продумати освітлення. Воно повинно падати або ідеально зверху, або виконуватися у вигляді світлодіодів по краях стільниці і під нею.

Існує багато матеріалів, призначених для покриття підлоги. Великою популярністю користується ламінат, який імітує вигляд натурального дерева або каменю.

Залежно від особливостей приміщення, для укладання він обирається у вигляді дощок прямокутної форми або квадратної плитки. Сучасні дизайнери радять вибрат темні відтінки: темний шоколад, дерево венге, махагон з мідними чи золотистими прожилками на теплому фоні шоколадного кольору, палісандр з червонуватим відтінком та вишневий.

Зараз ви читаєте новину «Зручний інтер'єр вітальні: як вписати барну стійку у дизайн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути