вівторок, 12 березня 2019 17:29

Збудували елегантний дім, схожий на скляну коробку
20

Casa Hofmann є втіленням мінімалістської елегантності й простоти.
Фото: fransilvestrearquitectos.com
Casa Hofmann є втіленням мінімалістської елегантності й простоти.
Casa Hofmann є втіленням мінімалістської елегантності й простоти.
Casa Hofmann є втіленням мінімалістської елегантності й простоти.
Casa Hofmann є втіленням мінімалістської елегантності й простоти.

Іспанська архітектурна компанія Fran Silvestre Arquitectos презентувала свій новий проект — будинок Casa Hofmann. Представляє собою він дворівневу скляну споруду з Т-подібної форми дахом, який може служити майданчиком для любування навколишніми краєвидами.

Завдяки своєму незвичайному дизайну Casa Hofmann гармонійно вписується в навколишній ландшафт. Т-подібний дах захищає його внутрішній простір від надмірного впливу сонця влітку й разом з тим забезпечує достатнє проникнення сонячних променів у зимовий період. Також закриває помешкання від сторонніх очей. Зазначає компанія-забудовник на своєму офіційному сайті.

Знаходиться Casa Hofmann у північних околицях іспанської провінції Валенсія. Ділянку під свій проект архітектори обрали розташовану на схилі й оточену садами. За ясної погоди на горизонті там видніється Середземне море.

Інтер'єр Casa Hofmann оформили в стилі мінімалізму. За основний колір обрали білий. Підлоги встелили мармуром. Від традиційних світильників відмовилися — зробили освітлення прихованим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мінімалістський будинок на узбережжі вражає неймовірним видом на море

Скляними в Casa Hofmann є стіни вітальні, столовій, кабінету й тренажерного залу. Кухня, ванні кімнати й 2 спальні знаходяться між цими приміщеннями — у самій "серцевині" будинку. Зовні вони недоступні оку.

Раніше показали будинок із суцільного скла, споруджений на мальовничому узбережжі. Матеріал, з якого його збудували, адаптований до будь-яких природних умов. Він стійкий до вологи й температурних перепадів, за своєю міцністю перевершує звичайне скло.

Зараз ви читаєте новину «Збудували елегантний дім, схожий на скляну коробку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути