Ексклюзиви
четвер, 21 січня 2021 13:46

Затишок в домі створюють каміни-пічки: показали цікаві ідеї
12

Каміни-пічки в сучасних інтер'єрах додають затишку
Фото: zelenasadyba.com.ua
Каміни-пічки в сучасних інтер'єрах додають затишку
Каміни-пічки в сучасних інтер'єрах додають затишку
Каміни-пічки в сучасних інтер'єрах додають затишку
Каміни-пічки в сучасних інтер'єрах додають затишку

У будинку можна встановити камін, на який можна не тільки дивитися. Це відкрите джерело вогню с димоходом, через який з приміщення виходить тепле повітря.

Тобто обігріти приміщення традиційний камін не може. Але його можна поєднати із піччю. Тоді на них вийде облаштувати ліжко чи диван та грітися. Такі ідеї можна побачити у цій галереї.

Рівень нагріву регулюється за допомогою спеціальної задвижки. Така цегляна пічка-камін не тільки дозволяє комфортно на ній відпочивати, а й дуже позитивно впливає на здоров'я.

Від того, яку конструкцію ви встановите, залежатиме ефективність обігріву однієї чи навіть кількох кімнат. До такої пічки-каміну можна "підключити" навіть водяну теплу підлогу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стиль лофт став доступнішим: дизайнерські меблі своїми руками

Основна відмінність каміну-печі від свого попередника – прозорі дверцята. Вони значно збільшують ККД каміну, дозволяючи при цьому любуватися вогнем.

Принцип роботи таких пристроїв може бути різним. Сьогодні великої популярності набули каміни-пічки з водяним контуром. Такі конструкції можуть використовувати різне паливо, не тільки дрова.

Приватний будинок дає можливість створити комфортні умови не тільки у вітальні та спальнях, а й у ванній. Там легко реалізувати найсміливіші дизайнерські рішення ще на етапі проєктування будинку.

Дуже зручно мати крім основної ще й гостьову ванну. Вона може бути меншою за розміром, але з усім необхідним мінімумом. Зазвичай гостьову кімнату роблять на першому поверсі, а для господарів — на верхньому.

Зараз ви читаєте новину «Затишок в домі створюють каміни-пічки: показали цікаві ідеї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути