пʼятниця, 02 липня 2021 16:16

Затишний куточок квартири: як стильно оформити балкон
11

Інтер’єр балкону 2021: як не помилитися з матеріалом
Фото: dekoriko.ru
Інтер’єр балкону 2021: як не помилитися з матеріалом
Інтер’єр балкону 2021: як не помилитися з матеріалом
Інтер’єр балкону 2021: як не помилитися з матеріалом
Інтер’єр балкону 2021: як не помилитися з матеріалом

Балкон легко перетворити в комфортне приміщення для приємного проведення часу. Потрібно вибрати правильний матеріал для декорування з-поміж багатьох варіантів.

Якщо балкон знаходиться на сонячній стороні, варто убезпечити його від зайвого ультрафіолетового випромінювання за допомогою спеціального покриття на склі.

Вибір покриття:

1. Багато хто вважає, що краще за все обшити балкон вагонкою з натурального дерева. Це екологічно чистий матеріал, який має приємний колір і природний малюнок. В оформленому деревом приміщенні легко дихається і створюється відчуття затишку.

До недоліків дерев'яної вагонки можна віднести її високу гігроскопічність, яка здатна звести "нанівець" всі плюси. Деревина вбирає вологу і дуже швидко темніє. На ній може розвиватися цвіль, тому для підтримки такого покриття в хорошому стані необхідна регулярна обробка водовідштовхувальними лаками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дизайнер підказав модний спосіб фарбування вікон

2. Оздоблення МДФ - панелями виглядає привабливо і нагадує зовні обробку натуральним деревом. Але володіє зсередини підвищеним водопоглинанням, що робить її недовговічним матеріалом для облицювання балкона, якщо він не опалюється.

3. Красиво може виглядати покриття внутрішніх стін декоративною штукатуркою, проте вона не пристосована для обробки приміщень подібного типу, і буде з часом відшаровуватися.

4. Декоративний камінь, застосовуваний для зовнішньої обробки, прекрасно підійде і для облицювання неопалюваного балкона зсередини. Він випускається у великому колірну розмаїтість, тому нескладно буде підібрати варіант для самого хитромудрого дизайнерського рішення.

5. Доступним варіантом буде обробка балкона сайдингом. Він може бути вініловим, цокольним, металевим та керамічним.

Такі панелі є легкими і гнучкими, вони міцні, термостійкі і легко миються. Сайдинг можна монтувати на стіну або стелю, винятком є ​​лише поверхню підлоги. Дуже висока світловідбиваюча здатність вінілового і металевого сайдингу дозволяє візуально розширити облицьований їм приміщення і зробити його просторіше і затишніше.

Мало не на кожній кухні потрібне місце для зберігання пляшок. Зручно, коли вони розміщені під рукою. Щоб це організувати можна обійтися без ящиків. Це може бути карго, яке висувається вперед. Воно набирає популярність у порівнянні зі звичайними полицями

Але оригінально виглядає зручна секція для зберігання пляшок. Спеціальні кріплення надійно фіксують ємності на полицях і не дозволяють їм випасти або перевернутися при відкриванні.

Зараз ви читаєте новину «Затишний куточок квартири: як стильно оформити балкон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути