вівторок, 29 червня 2021 11:00

Ідеї від дизайнерів: як стильно зберігати пляшки
9

Оригінальний варіант зберігання пляшок від дизайнерів
Фото: art-room.od.ua
Оригінальний варіант зберігання пляшок від дизайнерів
Оригінальний варіант зберігання пляшок від дизайнерів
Оригінальний варіант зберігання пляшок від дизайнерів
Оригінальний варіант зберігання пляшок від дизайнерів

Мало не на кожній кухні потрібне місце для зберігання пляшок. Зручно, коли вони розміщені під рукою. Щоб це організувати можна обійтися без ящиків. Це може бути карго, яке висувається вперед. Воно набирає популярність у порівнянні зі звичайними полицями

Але оригінально виглядає зручна секція для зберігання пляшок. Спеціальні кріплення надійно фіксують ємності на полицях і не дозволяють їм випасти або перевернутися при відкриванні.

Найчастіше розміщують такий аксесуар біля плити, іноді пристосувань роблять два по обом сторонам. Для миючих засобів бутылочницу монтують поруч з мийкою. Для олії та круп підійде розміщення ближче до кухонній плиті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соковита кухня: як поєднати салатовий колір в інтер'єрі

Найчастіше зустрічаються дворівневі моделі, на яких розміщують різні по висоті пляшки. Можна знайти і трирівневі варіанти, але в цьому випадку високі ємності не помістяться.

Такий спосіб зберігання пляшок на стіні – "родзинка" єру

Найзатребуванішим є варіант шириною 200 мм. При купівлі системи зберігання, то в комплекті повинна бути інструкція по монтажу та елементи кріплення.

Обов'язково заміряйте висоту ємностей, які будуть розміщені в верхньому ярусі. Для правильної роботи має бути простір між задньою частиною шафи і фурнітурою, це ж потрібно і спереду.

Кухні у стилі шале завжди затишні та в коричневих тонах. Вони нагадують дерев'яні будиночки в горах. Головною складовою інтер'єру кухні в стилі шале є гарнітур. Від вибору меблів залежить сприйняття кімнати, функціональність, естетичність. Тема дерева простежується і в цьому випадку - часто шафи роблять в тон стін з такій самій або схожій деревини.

Зараз ви читаєте новину «Ідеї від дизайнерів: як стильно зберігати пляшки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути