Збереження продуктів за нинішніх темпів життя може бути справжнім мистецтвом.
Наприклад, яйця можна зберегти набагато довше, ніж це здається можливим. Для цього потрібно володіти унікальним лайфхаком, пише Gazeta.ua.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зберегти свіжість цибулі надовго: ці два інгредієнти є у кожного
Секрет полягає в простому, але ефективному процесі. Відразу після купівлі яйця потрібно ретельно вимити й витерти. А потім кожне яйце слід змастити олією і залишити до повного висихання.
Потім яйця обертають в папір, укладають в кошик і поміщають в темне місце. Таким чином, на шкаралупі формується тонка плівка, що запобігає псуванню.
Якщо застосувати цю пораду, яйця довше залишатимуться свіжими. Так можете продовжити термін їх придатності і забезпечити якісні продукти на довгий час.
Уміння приготувати на сніданок яйце пашот дається не кожному з першої спроби. Але спосіб відварити яйце в гарячій воді без шкаралупи дозволяє отримати яйце максимально делікатне, яке збереже шовковистий і ніжний білок та апетитно тягучий жовток. То ж такому методу варто навчитися.
Коментарі
1