пʼятниця, 30 листопада 2018 16:49

Вишуканий будинок легендарного співака продають майже за $13 млн
11

Сінатра сам брав участь у проектуванні цього будинку.
Фото: latimes.com
Сінатра сам брав участь у проектуванні цього будинку.
Сінатра сам брав участь у проектуванні цього будинку.
Сінатра сам брав участь у проектуванні цього будинку.
Сінатра сам брав участь у проектуванні цього будинку.

Пляжний будинок легендарного американського співака Френка Сінатри виставили на продаж за ціною $12,9 млн. Розташований дім у каліфорнійському містечку Малібу в 12-и метрах від усамітненого пляжу.

Загальна площа будинку становить майже 539 кв. м. Там облаштовано 7 спалень, 9 ванних, кімнату для сімейних зустрічей, відкритого плану вітальню з каміном, столову й кухню. У проектуванні будинку Сінатра сам брав участь, пише відоме американське видання Los Angeles Times.

Одним із найбільших приміщень в домі співака є головна спальня. У ній облаштовано не лише спальне місце, а й лаундж-зона з м'якими диванами й книжковою шафою. До цієї кімнати прилягає балкон, з якого відкривається дивовижний вид на океанську гладь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка американської комедії продає маєток з химерним інтер'єром за неймовірну суму

На першому поверсі будинку є затишна крита веранда з вуличним каміном. На прилеглій території облаштовано патіо із соковито-зеленою галявиною, оточеною живою огорожею.

Сам будинок звели 1992 року. Він слугував улюбленим місцем відпочинку для Сінатри і його друзів до смерті співака 1998-го.

Раніше презентували підбірку найшикарніших зіркових віталень. Інтер'єр цих кімнат може надихнути на створення дизайну для власного житла. До підбірки увійшли вітальні Анджеліни Джолі, Джона Бон Джові, Метью Перрі, представниць сімейства Дженнер-Кардашіан, колишньої ракетки світу Серени Вільямс, зірки серіалу "Гра престолів" Ліни Хіді й інших знаменитостей.

Зараз ви читаєте новину «Вишуканий будинок легендарного співака продають майже за $13 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути