четвер, 06 вересня 2018 23:30

Показали підбірку найшикарніших зіркових віталень
20

Вітальня зірки серіалу “Друзі” Метью Перрі
Фото: hellomagazine.com
Вітальня Анджеліни Джолі 
Вітальня голови сімейства Дженнер-Кардашян Кріс Дженнер
Вітальня виконавця легендарного хіта "It’s my life" Джона Бон Джові
Вітальня молодшої сестри Кім Кардяшян бізнесвумен Кайлі Дженнер

Вітальню прийнято вважати центральним місцем в оселі. Саме ця кімната слугує для проведення тихих сімейних вечорів і прийому гостей. Тож вона має не лише стильно виглядати, а й бути максимально затишною й комфортною.

Ідей для оформлення інтер'єру вітальні маса. Одним подобається все в дусі лаконічного мінімалізму, іншим — самобутнє бохо чи "теплий" скандинавський стиль, третім — строга класика, а комусь до вподоби мікс різноманітних напрямів. Свої вподобання на прикладі власних віталень продемонстрували й знаменитості. Підбірку із найбільш розкішних зіркових парадних сформувало відоме видання Hello.

Інтер'єр віталень знаменитостей може послугувати джерелом натхнення для тих, хто планує оновити своє житло. Усе до найдрібніших деталей відтворити буде непросто, однак окремі дизайнерські рішення стануть цілком у нагоді. Приміром, зможете визначитися з акцентним елементом в кімнаті: як Джоні Депп, оберете собі оригінальний камін чи ж, як Метью Перрі, підкреслите приголомшливий вид з вікон. Зрештою, інтер'єром зіркових віталень можна й просто любуватися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де брати натхнення: показали найрозкішніші спальні зірок

Раніше розповіли про те, як правильно використати простір у маленькій оселі. За словами дизайнерів, щоб зробити своє компактне помешкання максимально функціональним, власникам варто поєднати вітальню з кухнею.

Зараз ви читаєте новину «Показали підбірку найшикарніших зіркових віталень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути