Ексклюзиви
вівторок, 22 січня 2019 14:07

Військовий поїзд років Другої світової перетворили на затишну оселю
18

Нині вагон здається в оренду туристам.
Фото: inhabitat.com
Нині вагон здається в оренду туристам.
Нині вагон здається в оренду туристам.
Нині вагон здається в оренду туристам.
Нині вагон здається в оренду туристам.

В американському штаті Теннессі здають в оренду вагон військового поїзда, облаштований під затишне й повністю укомплектоване усім необхідним житло. Розрахована оселя на 4-х осіб. Знаходиться в передгір'ї Smoky Mountains серед лісистої місцевості поруч із національним парком.

Власником вагону є відставний підполковник. Придбав таку незвичайну власність чоловік на аукціоні. Протягом довгих років вагон просто стояв. Однак врешті власник вирішив перетворити його на будиночок для відпочинку й почати здавати в оренду туристам, пише inhabitat.com.

Загалом на переоблаштування вагону та роботи з проведення водопроводу й електрики пішло 8 місяців. Нових меблів власники не ставили: майже все використане для облаштування було вживаним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Створили плавучий готельний номер, який може курсувати морем

За часів Другої світової війни цей вагон слугував кухнею. З експлуатації його вивели в 1955-у. Тоді ж помістили на військовий склад. Згадали про вагон лише під час холодної війни: з 1970 по 1988 роки він слугував для перевезення техніки й комунікаційного обладнання. З того часу по 2005 рік устаткування знову простояло на складі, доки не потрапило на аукціон.

Раніше показали міні-бібліотеку, яку облаштували всередині 100-річного дерева. Стовбур спершу вичистили зсередини й зробили в одній зі "стін" дверний отвір. Також установили дах, полички й двері. Підключили електропостачання.

Зараз ви читаєте новину «Військовий поїзд років Другої світової перетворили на затишну оселю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути