середа, 24 березня 2021 15:43

Відпочинок на дачі: як зробити зручний вуличний стіл
8

Стіл на дачу краще робити з металу чи дерева
Фото: idei-dekoru.com
Стіл на дачу краще робити з металу чи дерева
Стіл на дачу краще робити з металу чи дерева
Стіл на дачу краще робити з металу чи дерева
Стіл на дачу краще робити з металу чи дерева

Красивий і зручний дачний стіл - незамінний атрибут літнього відпочинку. Його можна змайструвати своїми руками. Стільниця і корпус вуличного предмета меблів може бути виконана з різних видів матеріалу.

1. Пластмасові моделі є ідеальним варіантом для експлуатації на дачі. Переваги полягають у доступній вартості, відносної компактності і легкості. Як правило, випускаються круглої або овальної форми, і дозволяють розмістити приблизно шість-вісім людей.

До недоліків можна віднести і схильність до руйнування в результаті негативного впливу прямих сонячних променів. Також легка конструкція може перевертати при сильних поривах вітру, необхідність використовувати під установку максимально рівну поверхню і схильність пошкоджень, що супроводжується швидкою втратою первісного естетичного зовнішнього вигляду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як коронавірус змінив інтер'єри квартир: поради дизайнерів

2. Моделі з деревини дуже органічно виглядають навіть в сучасному дачному ландшафті. Такі предмети меблів прекрасно доповнюють садові насадження. Такі моделі відносяться до дорогих.

До мінусів натуральної деревини можна віднести здатність руйнуватися і піддаватися викривлення під впливом води і температурних перепадів. Вдавлені в грунт ніжки можуть гнити, тому і потрібно регулярно здійснювати обробку антисептиками.

3. Металеві моделі якісні та довговічні. Особливо красиво виглядає такі меблі на тлі кованих огорож і елементів декору. Такі столи відрізняються чималою вагою, а також дуже високою вартістю.

У американському Ріверхенді, штат Нью-Йорк, продають будинок, надрукований на 3D-принтері.

Його вартість - $299 999. Житлова площа будинку - 130 кв м. У будинку є три спальні, дві ванні кімнати та окремий гараж.

Зараз ви читаєте новину «Відпочинок на дачі: як зробити зручний вуличний стіл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути