середа, 21 липня 2021 18:30

Вибрати і замовити штучні квіти для декорування онлайн

Вибрати і замовити штучні квіти для декорування онлайн
Штучні квіти для інтер'єру не псуються від різких температурних перепадів. Фото: kvitu.in.ua

Догляд за домашніми рослинами — трудомісткий процес, якому не всі можуть приділяти багато часу. Тому і з інших причин власники будинків, котеджів, квартир, пентхаусів все частіше вибирають декор із штучних квітів. Він органічно вписується в будь-який інтер'єрний простір, правильно розставляє акценти, яскраво виглядає, підкреслює атмосферу затишку і комфорту. Обов'язково підберіть штучні квіти від kvitu.in.ua, щоб прикрасити кімнати з індивідуальним естетичним смаком. Піони, жоржини, троянди, маки і ромашки анітрохи не відрізняються від живих. Штучні мальовничі букети виглядають такими ж виразними, але не потребують складного догляду. І це не єдина перевага подібного декору.

Як декорувати приміщення штучними суцвіттями

Одиночні квіти і яскраві композиції виглядають вельми нетривіально — нарядно і мальовничо, якщо правильно підібрати відтінки. Ваза — чудова ємність, яка підходить для розташування штучних квітів у будинку. Підбирають останні з урахуванням їхніх розмірів. Якщо ваза велика, то і букет повинен виглядати відносно пишним. У невеликих ємностях органічно виглядають міні-композиції. У ванній кімнаті та у передпокої, на балконі чи лоджії — композиції зі штучних квітів у інтер'єрі чудово вписуються в дизайнерське оформлення цих приміщень. Якщо для живих рослин потрібно дотримуватися певних показників температури і вологості, то для "копій" в цьому немає необхідності.

Зараз у тренді досить низькі, але масивні букети. Такі штучні квіти виглядають як живі — вписуються в різні інтер'єри. Для кухні й вітальні можна знайти відтінки яскравіші, а для спальні — вибрати пастельні. Є думка, що в горщиках можна розміщувати лише живі композиції, але це далеко від істини. Інтер'єрні квіти в таких ємностях виглядають не менш цікаво, стильно, привабливо. Для їх виготовлення використовують пластик, екологічно безпечні полімери, силікон і поліуретан, текстильні й інші матеріали. Головне завдання - створення букетів, максимально схожих на натуральні.

Переваги штучних квіткових композицій для декорування

Нові технології виготовлення, що використовуються в штучній флористиці, дозволяють розраховувати на високу якість і довговічність, естетичність і різноманітність композицій. Використання квіткового декору актуальне для ресторанів, ділових центрів, приватних будинків і квартир. Існує безліч варіантів прикрасити приміщення. Зараз у тренді вертикальне "озеленення", створення так званих фітостін. І для цих цілей вибирають виключно квіткові композиції зі штучних квітів. До їхніх переваг відносять:
- відсутність алергічних реакцій — можна спокійно прикрашати кімнати яскравими квітами і не замислюватися про неприємні відчуття, роздратування і висипання на шкірі;
- простота догляду — зі штучних рослин потрібно періодично змахувати пил. Ні поливу, ні інших маніпуляцій вони не потребують;
- довговічність — можна впродовж тривалого терміну насолоджуватися дизайнерським оформленням кімнат;
- відсутність ароматів — не всім подобається запах квітів, особливо деяких сортів рослин;
- додаткова шумоізоляція;
- виготовлення з екологічно безпечних матеріалів.

Штучні квіти для інтер'єру не псуються від різких температурних перепадів, високої вологості, зберігають привабливість впродовж довгих років. Можна експериментувати з відтінками кольорів, формами, різновидами. Широка різноманітність композицій — додатковий бонус для тих, кого приваблює краса декоративної флористики. З її допомогою можна оформити інтер'єр у будь-якому стилі — від мінімалізму і європейського до напрямку модерн. У квітах є особливий колорит, який допомагає персоналізувати ваш інтер'єр. Бажано вибирати якісні штучні вироби, які відповідають вимогам і нормативам, щоб вони не мали неприємного синтетичного запаху. Квіти і декор — досить успішний тандем, особливо якщо правильно підібрати елементи флористики. Величезна роль в декоративному озелененні приміщень належить піонам, трояндам та іншим виробам на квіткову тему. Ви можете вибрати бажані варіанти і замовити з доставкою.

Зараз ви читаєте новину «Вибрати і замовити штучні квіти для декорування онлайн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути