Ексклюзиви
неділя, 24 березня 2024 00:15

Стильне рішення для квадратної спальні: показали цікаві ідеї
13

Інтер’єр спальні 2021: цікаві ідеї для квадратної кімнати
Фото: remontbp.com
Інтер’єр спальні 2021: цікаві ідеї для квадратної кімнати
Інтер’єр спальні 2021: цікаві ідеї для квадратної кімнати
Інтер’єр спальні 2021: цікаві ідеї для квадратної кімнати
Інтер’єр спальні 2021: цікаві ідеї для квадратної кімнати

Часто квадратні кімнати важко облаштувати через брак вузьких просторів. Саме розмір є головним недоліком таких приміщень, проте недоліки завжди можна перетворити в достоїнства. Наприклад, в маленьких квадратних спальнях створюється атмосфера затишку.

Для візуального збільшення простору в кімнаті варто уникати великих і незграбних візерунків на шторах і настінних покриттях. Виконувати кімнату в світлих тонах, а також не перевантажувати приміщення великою кількістю меблів і декору.

Двома основними напрямками в зонуванні простору є незворотні способи зонування і оборотні. Необоротні здійснюються за допомогою перепланування приміщення і перенесення стін, проте такий спосіб заскладним, що вимагає багато коштів і сил.

Оборотні способи ж більш практичні і прості у виконанні. Це планування світлом, акцентами на квітах і меблів, штори, а також установка перегородок. Одним з найпопулярніших і вдалих способів зонування постає стелаж, який за рахунок своєї габаритності прекрасно розділяє приміщення. При цьому зберігаючи цілісність приміщення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спальня в стилі модерн вражає

Світлі відтінки завжди візуально збільшують простір, надають кімнаті легкості, а також виглядають стильно і сучасно. Білі, бежеві та світло-сірі кольори зроблять кімнату по справжньому затишною і додадуть приміщенню сяючого ефекту.

Перед акцентним предметом меблевого гарнітура так само можна покласти килим в контрастному кольорі. Головне в квадратних приміщеннях - уникати захаращеності. Акцент в декорі можна зробити на декоративних подушках, вазах, торшерах, дзеркалах і картинах.

Освітлення - важлива складова будь-якого приміщення, тому важливо ретельно продумати сценарій освітлення в спальній кімнаті. Біля ліжка або крісла можна розмістити стильний торшер, а на шафи або стелажі встановити м'яке підсвічування.

Дизайн спальні має навіювати розмірені думки та розслаблення. Тому до ремонту цієї кімнати слід підходити максимально продумано. Сучасні виробники змусять вас по-новому подивитися на обробку стін.

Зараз ви читаєте новину «Стильне рішення для квадратної спальні: показали цікаві ідеї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути