середа, 23 грудня 2020 02:28

Стильна ванна кімната: показали модні варіанти тумб для дрібниць
14

Як вибрати тумбу для ванної кімнати
Фото: remontbp.com
Як вибрати тумбу для ванної кімнати
Як вибрати тумбу для ванної кімнати
Як вибрати тумбу для ванної кімнати
Як вибрати тумбу для ванної кімнати

Важливе місце в облаштуванні ванної займає вибір тумби. Особливу увагу варто приділити способу установки. Від цього залежить не тільки візуальне сприйняття ванної кімнати, але і особистий комфорт кожного члена сім'ї.

Найбільш поширеним рішенням для ванної є підлогова тумба. Вона відрізняється особливою стійкістю і надійністю. Завдяки наявності ніжок, вона точно витримає будь-яке навантаження. Крім того, її завжди можна переставити на інше місце. Однак прибирати підлогу з такими меблями може бути проблематично.

Одним з найпопулярніших матеріалів для тумби є пластик. Він не дорогий і стійкий до вологи. Серед недоліків варто відзначити недовговічність. Пластик не дуже міцний, тому на ньому залишаються подряпини і інші пошкодження. Згодом тумба буде виглядати не привабливо.

Останнім часом більш актуальними стали тумби з дерева. Матеріал екологічний, що відповідає сучасним тенденціям в дизайні інтер'єру. Дерево не стійке до дії вологи, хімічних речовин і перепадів температур. Тому його краще захистити спеціальною плівкою або покрити лаком.

Якщо дерев'яна тумба - занадто дорогий варіант для вас, рекомендуємо придивитися до альтернативних рішень з МДФ або ЛДСП. Спресовану деревну стружку часто використовують для виготовлення меблів. Безумовно, дані матеріали все також стійкі до впливу води. Але на відміну від попереднього варіанту, вони мають більш низьку ціну, а також дизайн на будь-який смак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як вгадати з дизайном: стильні варіанти панно у ванній кімнаті

Ще одне популярне рішення для ванної кімнати - тумба зі скляними фасадами або дверцятами. Дане рішення виглядає дуже стильно і надає приміщенню особливої ​​елегантності. Тому воно підходить навіть для невеликої ванної кімнати. Рекомендуємо вибирати тумбу з загартованими стеклами, завдяки чому вона буде мати тривалий термін служби. Але враховуйте, що на них будуть видні сліди від води.

Мабуть, найбільш привабливим і по-справжньому розкішним варіантом для ванної кімнати буде тумба з каменю. Вважається, що це найбільш дорогий і престижний матеріал. Його особливо цінують за міцність і довговічність, а зовнішній вигляд практично нікого не залишає байдужим.

У багатьох українців улюбленим місцем є ванна кімната, де можна розслабитися, побути наодинці. Зазвичай такі приміщення невеликі, але із купою "потрібних" речей: різних флаконів, баночок та рушників. Тому основною проблемою ванних кімнат є мала площа та постійний безлад.

Зараз ви читаєте новину «Стильна ванна кімната: показали модні варіанти тумб для дрібниць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути