Ексклюзиви
понеділок, 23 листопада 2020 17:32

Як комфортно облаштувати маленьку ванну кімнату: корисні поради

У багатьох українців улюбленим місцем є ванна кімната, де можна розслабитися, побути наодинці. Зазвичай такі приміщення невеликі, але із купою "потрібних" речей: різних флаконів, баночок та рушників. Тому основною проблемою ванних кімнат є мала площа та постійний безлад.

Проте вихід є. Існує багато способів вмістити усі потрібні речі і при цьому зберегти порядок та комфорт. Як це зробити - допоможуть поради фіхівців спеціалізованого інтернет-магазину душових кабін Днєпр. Вони майстри в лаконічному облаштуванні ванних кімнат будь-яких розмірів та планувань.

  Душова кабіна - один з найпопулярніших видів сантехніки
Душова кабіна - один з найпопулярніших видів сантехніки

Зайві речі

Найчастіше ванні кімнати переповнюються купою баночок, тюбиків, косметикою, халатами, рушничками та іншим. Зазвичай господарі користуються меншою частиною всіх тих засобів. Радимо зайве прибрати, лишити лише речі першої необхідності, або придбати декоративні коробки для їх компактного зберігання.

Вдалі меблі

Економним варіантом є вузькі меблі, наприклад, кутові або стінні шафи. Там можна зберігати рушники, туалетний папір, засоби догляду.

Корисною річчю є навісні стелажі на дверцятах шаф чи тумб.

Оригінально і економно можна облаштувати вішаки на дверях. Так отримаєте ідеальне місце для рушників, халатів та іншого одягу.

Пральна машина

Часто через брак місця у ванній кімнаті пральну машину встановлюють на кухні. Це не зовсім комфортно, бо вона може шуміти. До того ж брудна білизна біля їжі - це не дуже доречно.

Пральну машину можна розташувати під умивальником. Для цього, необхідно придбати умивальник зі зливом не вниз, а в бік. Тоді зливне коліно не буде заважати встановленню машинки.

Санвузол

Для планування маленької ванни можна змінити підлогову сантехніку на підвісну. Унітаз встановити до стіни. Це збереже ванній кімнаті простір, додасть елегантності і стилю. Якщо санвузол зв'язаний з ванною, то можна обрати невеликий унітаз, а зливний бачок сховати в технічній шафі біля стояка.

Душ замість ванни

Душова кабіна є однією з найпопулярніших видів сантехніки. Крім того, зекономить чимало простору, на відміну від ванни. Душ займає мінімум місця, зручний і цілком доступний за ціною. Окрім звичайних моделей можна обрати із різними додатковими функціями. Гідромасаж, контрастний душ, тропічний душ, озонування, фінська сауна, аромотерапія, турецька лазня - вусі ці можливості можуть бути у вашій душ-кабінці.

  Душова кабіна - один з найпопулярніших видів сантехніки
Душова кабіна - один з найпопулярніших видів сантехніки

Єдина проблема з душовою кабіною - це як її вибирати? Вашим помічником у рішенні стане інтернет-магазин Glassbox. Там можна придбати скляні душові кабіни на замовлення. Перевагою таких душових кабін є широкий вибір вишуканих, стильних та практичних дизайнів для будь-яких інтер'єрів. Адже правильно обраний виріб не тільки має бути красивим, але і зручним. При замовленні вам допоможуть зробити заміри і проконсультувати на об'єкті встановлення душу. Монтажник підкаже покупцю, чого очікувати від того чи іншого рішення, як буде технічно поєднуватися виріб з навколишніми предметами ванної кімнати.

Приємним бонусом є безкоштовний супровід душових кабін протягом усього гарантійного періоду. Також Glassbox потішить своїх клієнтів і доступною ціною душових кабін.

Зараз ви читаєте новину «Як комфортно облаштувати маленьку ванну кімнату: корисні поради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути