пʼятниця, 04 червня 2021 13:40

Стильна кухня: як уникнути помилок при виборі кухонного столу
7

Зручне місце для сидіння та прийому гостей має бути в кожному будинку. При цьому варто врахувати стиль і міцність матеріалів.

Розмір приміщення визначить форму столу. Круглі і квадратні рішення підходять для квадратних кімнат, а овальні і прямокутні - для прямокутних. Завдяки цьому простір буде збалансованим і функціональним.

У невеликих приміщеннях краще підходять круглі або овальні столи, в основному через те, що у них більше корисного простору по краях.

Якщо кімната невелика, дизайнери рекомендують вибирати круглі столи. У них немає кутів і легко додати додаткові стільці.

Для інтер'єрів кухні в стилі мінімалізм особливо рекомендується дерев'яний розсувний стіл, стільницю якого в будь-який момент можна швидко розширити і посадити гостей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Будинки в горах вражають задумом та краєвидом

Найбільш популярні у покупців скляні і дерев'яні столи. Їх вибирають за екологічність, безпеку і величезна кількість моделей різних стилів. На сучасній кухні також буде добре виглядати білий дерев'яний стіл, який відразу кидається в очі.

Менш затребувані, проте не менш практичні столи з керамічної стільницею. Стильний дизайн, надійність і практичність - це лише мала частина їх переваг. При цьому доглядати за ними нітрохи не складніше, ніж за звичними скляними і дерев'яними стільницями.

Столи зі скляною стільницею стали дуже популярними останнім часом. Вони справляють враження легкості і практично непомітні. Більшість з них виготовлено з загартованого скла. Розбити його на частини не так-то просто.

Серед недоліків скляних столиків - потреба в постійній мийці, тому що на його поверхні легко залишаються цятки і відбитки пальців.

Існують дизайнерські прийоми, за допомогою яких можна приховати зону кухні. Таке поєднання дозволяє візуально збільшити простір приміщення і зробити його більш ексклюзивним.

Якщо ви все-таки зважилися на перепланування, в першу чергу вам потрібно отримати дозвіл на знесення стіни і продумати дизайн. Дизайн такої кухні-вітальні може бути досить різноманітним.

Зараз ви читаєте новину «Стильна кухня: як уникнути помилок при виборі кухонного столу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути