пʼятниця, 04 червня 2021 12:06

Будинки в горах вражають задумом та краєвидом
8

Відпочинок в горах: унікальні будинки доробили на курорті
Фото: archdaily.com
Відпочинок в горах: унікальні будинки доробили на курорті
Відпочинок в горах: унікальні будинки доробили на курорті
Відпочинок в горах: унікальні будинки доробили на курорті
Відпочинок в горах: унікальні будинки доробили на курорті

Архітектурна компанія Studio de.materia завершила будівництво двох гостьових будинків в Карпачі. Це польський гірськолижний курорт біля підніжжя гори Снєжка.

Ці чотириповерхові сучасні апартаменти мало вибиваються із загальної картини природи. Усе завдяки приглушених тонах та поєднанню каменю та дерева. Для легкості та більшого проникнення світла, у будинку багато скляних стін. Внутрішні стіни в апартаментах цокольного і першого поверхів оброблені бетонної штукатуркою, на поверхах вище переважає світла соснова фанера.

Обидва будинки розділені на сім квартир з підземним гаражем. У кожній є кухня, їдальня, вітальня і спальня. З вікон видно ліс на сході та панораму гірського хребта Крконоше на півдні і заході.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зручність за копійки: показали унікальний дім з контейнерів із терасою

Зі східного боку апартаментів відкривається вид на шикарний ліс, а з вікон з південної і західної сторін - панорама на вершину Снєжка з розташованої на ній метеорологічної обсерваторії.

У проекті використовуються новітні технології, щоб спростити експлуатацію квартир-номерів, відмовившись від традиційних методів на користь онлайн-сервісу.

Cвітовий карантин через коронавірус не завадив архітекторам закінчити дивовижні будинки, а дизайнерам їх обставити. Одним із таких є житло з Коста-Рики, світлини якого зібрані у фотогалереї. Після їх перегляду залишається лише заздрити його власникам. Воно просторе, світле та сповнее мовчазної радості.

Вілла була задумана як місце спокою та спокою посеред людей. Навколо є пляж та природня краса зелені. Пальми ростуть просто на подвір'ї. Ними любуватися можна з басейну чи балкону.

Зараз ви читаєте новину «Будинки в горах вражають задумом та краєвидом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути