пʼятниця, 14 травня 2021 02:28

Оаза з басейном: будинок здивує дизайном та розкішшю
9

Будинок з басейном для відпочинку: яскраві фото
Фото: archdaily.com
Будинок з басейном для відпочинку: яскраві фото
Будинок з басейном для відпочинку: яскраві фото
Будинок з басейном для відпочинку: яскраві фото
Будинок з басейном для відпочинку: яскраві фото

Cвітовий карантин через коронавірус не завадив архітекторам закінчити дивовижні будинки, а дизайнерам їх обставити. Одним із таких є житло з Коста-Рики, світлини якого зібрані у фотогалереї. Після їх перегляду залишається лише заздрити його власникам. Воно просторе, світле та сповнее мовчазної радості.

Вілла була задумана як місце спокою та спокою посеред людей. Навколо є пляж та природня краса зелені. Пальми ростуть просто на подвір'ї. Ними любуватися можна з басейну чи балкону.

Важливою частиною процесу проектування був вибір матеріалів, особливо з точки зору утеплення стін та стелі, а також вікон, що зменшують передачу звуку та тепла.

Все спрямоване на внутрішній комфорт та енергоефективність будинку. У ньому облаштували сонячне нагрівання води, світлодіодне освітлення, ефективні кондиціонери, низькоспоживані прилади, обробка води для зрошення, озеленення місцевих видів рослин, використання деревини з плантацій та фотоелектрична система готовий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Канадська розкіш: шикарний дім заховали у лісі

На першому поверсі знаходиться вітальня-студія, яка з'єднується з нижньою терасою, басейном та садом. Житлові спальні знаходяться на другому поверсі. Обидва пов'язані між собою бетонними сходами, під якими зібрана колекція дощок для серфінгу.

Про житло у лісі мріють як любителі розміреного життя, так і просто відпочинку від міста. Якраз таким є дерев'яний дім з великими панорамними вікнам. З них відкривається пейзаж на озеро та ліс. Це допомагає тримати зв'язок між людиною та природою.

Особливе місце в цьому відіграє широкий пологий дах. Він легко вписується у динамічний ландшафт.

Зараз ви читаєте новину «Оаза з басейном: будинок здивує дизайном та розкішшю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути