вівторок, 13 квітня 2021 15:05

Спальня багатих та успішних: стиль хай-тек доступний кожному
12

Які кольори в інтер'єрі хай-тек використати у спальні
Фото: remontbp.com
Які кольори в інтер'єрі хай-тек використати у спальні
Які кольори в інтер'єрі хай-тек використати у спальні
Які кольори в інтер'єрі хай-тек використати у спальні
Які кольори в інтер'єрі хай-тек використати у спальні

Інтер'єр хай-тек неможливий без сучасних технологій. Він асоціюється з багатством і успіхом. Йому властиві прямолінійність, чіткі лінії, скляні та металеві матеріали.

Колірна гамма в стилі стримана і лаконічна. Білий, чорний, металевий, сірий і бежевий кольори наповнюють палітру цього стилю. Акцентні і яскраві кольори так само допустимі, проте вже в меншій кількості.

Особливу увагу у спальні такого стилю приділяється фактурам, матеріалу і деталям. Ліжко може бути як простий прямокутної форми, так і нестандартної круглої. Комод ж можна виконати в формі куба. Меблі в такому стилі відрізняється функціональністю, що відбивається в додаткових модулях, в приклад можна привести крісло з висувною полицею або складним столиком.

Глянцеві фасади, хромована фурнітура та ніжки і використання металевих предметів особливо вітаються в стилі хай-тек. У такій спальні потрібно зберегти якомога більшу кількість вільного простору, тому з масивних предметів залиште тільки ліжко і шафа.

Декору в даному стилі використовується мінімальна кількість, проте він все ж є. Винятками постають великі картини з зображенням міста і хмарочосів, високі торшери суворої лаконічною форми, великі підлогові вази, високі дзеркала і всілякі металеві вироби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білосніжні спальні вражають шиком

Одними з основних джерел освітлення в стилі є точкові вбудовані світильники. Вони виглядають мінімалістично, просто, стильно і відрізняються своєю зручністю. Люстри повинні бути лаконічні і обтічних геометричних форм.

Новинки в інтер'єрі стосуються не тільки оформлення стін чи підлоги, а й освітлення. Базові чорний, білий і сірий кольори в дизайні освітлювальних приладів є безпрограшним варіантом.

Тут слід звернути увагу на наявність віконних прорізів і розташування самого приміщення. Кімнати, які виходять на північну сторону, як правило, потребують додаткових джерелах світла не тільки у вечірній або нічний час.

Зараз ви читаєте новину «Спальня багатих та успішних: стиль хай-тек доступний кожному». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути