вівторок, 06 квітня 2021 15:56

Білосніжні спальні вражають шиком
12

Біла спальня в сучасному стилі 2021 року
Фото: remontbp.com
Біла спальня в сучасному стилі 2021 року
Біла спальня в сучасному стилі 2021 року
Біла спальня в сучасному стилі 2021 року
Біла спальня в сучасному стилі 2021 року

Оздоблення в білій кімнаті однотонне і спокійне. Стіну фарбують або викладають світлою цеглою. Найчастіше це одна акцентна стіна біля ліжка. Такий варіант підійде для приміщень в стилі лофт. До таких стін підходить будь-яке підлогове покриття імітує дерево.

Щоб спальна не асоціювалася з лікарняним приміщенням, варто розбавити її декором. Це можуть бути як акцентні яскраві деталі. Розпишіть стіни всілякими малюнками і візерунками або прикрасьте її красивими картинами і пам'ятними фотографіями. Додайте в інтер'єр рослини, покладіть на підлогу килимок. Комплект постільної білизни доповніть м'яким пледом і цікавими подушками.

Біле ліжко - відмінне рішення для будь-якої спальної кімнати. Вона не буде виглядати недоречно і додасть приміщенню відчуття свіжості і комфорту, а також перетворить кімнату, ставши центральним елементом інтер'єру. У невеликій спальні доречно виглядатиме кутове ліжко. В елегантні та просторі - ідеально впишеться на ніжках.

Тумби - додаткова частина меблевого гарнітура. Вони є підставками для настільних світильників та інтер'єрних аксесуарів, органайзерами для речей, мініатюрними комодами і багатьом іншим, вміщуючи в свою просту конструкцію багато функцій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 15 яскравих ідей додати весняного настрою в інтер'єрі

Штори в білій спальні також можуть виступати як акцентної деталлю, так і підходити до основної колірної гамми. Саме білі штори - сміливе рішення, однак, якщо правильно обіграти їх в інтер'єрі, вони будуть виглядати розкішно і стильно. Для того, щоб білі штори не нагадували про лікарняній палаті - розбавте їх спокійних або темних відтінків гардинами. Відносно принта також варто задуматися - можливо, це може стати яскравим, цікавим акцентом в кімнаті.

Для освітлення в кімнаті встановлюються декоративні підсвічування або локальні світильники, замінюючи собою масивні люстри. Шафи в такому стилі найчастіше прості, з орними дверцями, а ліжко вибирають з м'яким узголів'ям.

Чорно-білі спальні виглядають по-справжньому розкішно. Спочатку варто задуматися над вибором домінуючого кольору в приміщенні: радимо вибрати саме білий, так як він привносить в кімнату відчуття гармонії і чистоти. Чорний же колір відмінно буде виглядати як акцентного.

Оливковий колір володіє дивовижною здатністю розслабляти і заспокоювати. Він налаштовує на спокійне проведення часу, тому і господарям приміщення, і їх гостям буде максимально комфортно знаходиться в такій кімнаті.

Цей відтінок прекрасно виглядає в будь-яких проявах, будь то обробка стін, текстиль, меблі, і досить дружелюбно поєднується з іншими відтінками.

Зараз ви читаєте новину «Білосніжні спальні вражають шиком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути