субота, 03 квітня 2021 02:28

15 яскравих ідей додати весняного настрою в інтер'єрі
15

Весняний інтер'єр: перевірені підказки для оновлення
Фото: zelenasadyba.com.ua
Весняний інтер'єр: перевірені підказки для оновлення
Весняний інтер'єр: перевірені підказки для оновлення
Весняний інтер'єр: перевірені підказки для оновлення
Весняний інтер'єр: перевірені підказки для оновлення

Затяжна зима підштовхує до весняних фарб у дизайні. Вони не підштовхують до великого ремонту. Достатньо додати кілька яскравих акцентів. Весняний настрій допоможуть створити ніжні кольори: лимонний, фісташковий, блакитний, персиковий.

Треба відразу заховати усі "теплі" елементи - ковдри, хутрові подушки. Можна замінити товстий килим на легкі доріжки. Принти також обирати тематичні — із квітами, пташками, рослинами, білими хмаринками. Звісно, я не пропоную перефарбовувати усі стіни або змінювати шпалери. Найлегше це можна зробити за допомогою текстилю. Скатертини, декоративні подушки, постільна білизна, штори, рушники і шторка у ванній кімнаті.

Не можна забувати найвесняніші квіти — цибулинні. З ними інтер'єр наповнюється особливою атмосферою та ароматом. Якщо ви любите зрізані квіти, саме час додати їх в інтер'єр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які меблі додають елегантності будь-якому інтер'єру

Додати декор - пташині клітки, вази-пляшки, дзеркала різних форм та розмірів, фігурні глечики, солом'яні капелюшки та кошики. Замініть або додайте картини з позитивною тематикою та кольорами. Це стосується і посуду.

Можна пофарбувати віконну раму у жовтий колір, купити рожевий стілець, поставити оксамитовий пуфик у передпокій.

У канадському стилі важливі тиша, вишуканість та простір. Тому його дотримуються у приватних будинках, де багато площі. Вони мають не тільки оригінальний затишний дизайн, але і особливу технологію будівництва.

В основі дизайні закладаються еко принципи, тому в інтер'єрах переважає дерево. Це проявляється не тільки в оздоблювальних матеріалах, але і в палітрі відтінків. Для неї характерні землисті, піщані відтінки, колорит деревної кори.

Зараз ви читаєте новину «15 яскравих ідей додати весняного настрою в інтер'єрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути