пʼятниця, 02 квітня 2021 17:53

Які меблі додають елегантності будь-якому інтер'єру
10

Скляні меблі в інтер'єрі: як вдало підібрати
Фото: prohandmade.ru
Скляні меблі в інтер'єрі: як вдало підібрати
Скляні меблі в інтер'єрі: як вдало підібрати
Скляні меблі в інтер'єрі: як вдало підібрати
Скляні меблі в інтер'єрі: як вдало підібрати

Скляні меблі є універсальним рішенням для різних стилів. Вони розбавляють прохолодою занадто затишні інтер'єри, і навпаки обрамлюють яскраві. Вони додають елегантності, легкості та простору кімнаті.

Цей матеріал добре поєднується з більшістю інших, що дозволяє створювати нестандартні дизайнерські акценти.

Мінусом скляних меблів можна вважати прозорість. Коли за столом видно підлогу чи ноги, некомфортно їсти. А ще на цій поверхні легко залишаються відбитки пальців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 підказок, як зробити красиву акцентну стіну

Меблі роблять з двох видів: звичайного і безпечного. Ті бувають матовим, полірованим або відбиваючи дзеркальне покриття. Лаковане скло - флоат-скло, яке покрите лаком для захист від вологи і подряпин.

Найпростіший варіант виготовлення безпечного скла - це наклейка захисної плівки. При руйнуванні скло залишається на плівці, не розлітаючись на шматки з гострими гранями. Але у такого скла є певні недоліки: плівка дає відтінок, можливі появи повітря під нею. Також можливе використання кольорових захисних плівок.

Одним з видів безпечного скла є загартоване. Це скло проходить обробку для підвищеної стійкості до механічних навантажень в 5-6 разів. Воно не перестає бути прозорим та не зменшує коефіцієнт пропускання світла.

Зонування простору потрібне не тільки в тісній квартирі. У просторій теж доцільне для гармонійної організації інтер'єру. Це чарівна паличка у дизайні для розділення кімнати на видимі житлові зони.

Ефективно провести зонування візуальне – за допомогою керамічної плитки. На стінах частіше за все кладуть плиткою одну стіну повністю з плавним переходом на іншу.

Зараз ви читаєте новину «Які меблі додають елегантності будь-якому інтер'єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути