Ексклюзиви
четвер, 01 квітня 2021 02:28

Як стильно зонувати кімнату керамічною плиткою
7

Зонування простору: стильні варіанти поділу кімнати плиткою
Фото: etalonk.com

Зонування простору потрібне не тільки в тісній квартирі. У просторій теж доцільне для гармонійної організації інтер'єру. Це чарівна паличка у дизайні для розділення кімнати на видимі житлові зони.

Ефективно провести зонування візуальне – за допомогою керамічної плитки. На стінах частіше за все кладуть плиткою одну стіну повністю з плавним переходом на іншу.

Допомогти може різне підлогове покриття. У робочій зоні кухні кладуть плитку, у вітальні - паркет або ламінат. У зонах, які більше експлуатуються, потрібно використовувати більш міцні та довговічніші покриття, наприклад, керамічну плитку або керамограніт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міні-обідня зона в тісній квартирі економить простір

Для підсилення ефекту зонування стін можна задіяти предмети декору. Для зонування підлоги можна наприклад обрати керамограніт з імітацією деревини з однаковими фактурами але різними поверхнями.

Симетрично розділити простір можна за допомогою використання плиток з однієї колекції але різних кольорів.

Дизайнер Дмитро Реутов створив бузковий інтер'єр у сучасній квартирі. Поєднання відтінків створило одночасно яскравий і розслаблюючий вигляд.

Натхнення для цього проекту черпав з екзотичних барв Ібіци і її фіолетових ночей. Округлі форми без гострих кутів, вікна - панорамні ілюмінатори і багато акцентів занурює у дизайн майбутнього.

Зараз ви читаєте новину «Як стильно зонувати кімнату керамічною плиткою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути