середа, 31 березня 2021 02:28

Міні-обідня зона в тісній квартирі економить простір
17

Тісна кухня: як вибрати модний стіл зі стільцями
Фото: zelenasadyba.com.ua
Тісна кухня: як вибрати модний стіл зі стільцями
Тісна кухня: як вибрати модний стіл зі стільцями
Тісна кухня: як вибрати модний стіл зі стільцями
Тісна кухня: як вибрати модний стіл зі стільцями

Не кожному пощастило мати велику кухню, щоб там облаштувати затишну обідню зону. Проте місце, де можна комфортно пообідати хоча б удвох, зробити не так складно. Існує досить багато вдалих прикладів.

Перевага прямокутного або квадратного столу в тому, що його можна поставити впритул до стіни. Проте у тісному просторі виграє й круглий варіант, бо у нього немає кутів, тому можна сісти тісніше. Це захистить від постійних синців, особливо якщо стіл стоїть у проході.

Вдалий варіант для маленької кухні — прикріплена стільниця до стіни. Тут, взагалі, немає ніжок, тому сидіти вони не заважатимуть та збережуть дорогоцінний простір. Або виходом у тісній кухні є стіл-трансформер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відпочинок на дачі: як зробити зручний вуличний стіл

За допомогою барної стійки можна і зекономити простір, і зонувати його. Така кухня виглядає сучасно та стильно. Єдине, приділіть увагу підбору справді зручних барних стільців.

Економити простір можна не тільки на самому столі, якщо у ньому є місця для зберігання.

Гарний спосіб зробити стіл у маленькій кухні — задіяти зону підвіконня. Особливо цей варіант сподобається тим, хто полюбляє дивитися у вікно та спостерігати за життям на вулиці.

Інтер'єр кухні повинен максимально підкреслювати її практичність, багатофункціональність і комфорт. У цьому допомагає дизайн у сірих відтінках через багатогранність та нейтральність.

Колір заспокоює, не тисне на підсвідомість. Зараз він вважається ультрамодним, тому підходить для будь-яких стильових рішень. З ним кухонні поверхні не потребують постійного догляду, а тони вдало приховують крихти, забруднення і пил.

Зараз ви читаєте новину «Міні-обідня зона в тісній квартирі економить простір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути