понеділок, 14 червня 2021 12:05

Соковита кухня: як поєднати салатовий колір в інтер'єрі
13

Особливості салатового кольору в дизайні кухні
Фото: remontbp.com
Особливості салатового кольору в дизайні кухні
Особливості салатового кольору в дизайні кухні
Особливості салатового кольору в дизайні кухні
Особливості салатового кольору в дизайні кухні

Яскрава зелена палітра створює заспокійливу атмосферу на кухні. Пасує для кімнат, де бракує сонячного тепла й близькості з природою. Цей колір не дратує, не втомлює, не дає негативних емоцій.

До головних переваг належить здатність візуально розширювати приміщення та можливість поєднання інтер'єру з меблевими гарнітурами в різному стилі. Недоліками відтінку лайм вважають надмірний спокій, що в монохромних варіаціях оформлення може мати нудний вигляд. У цьому випадку варто розбавляти загальну картину іншими квітами або яскравішими акцентами.

Лайм відтінок передбачає легкість, тому найвдалішим рішенням у цьому випадку стануть моделі гарнітурів із прямими або трохи округленими лініями.

Шпалери для такої кухні мають бути кремового, персикового, бежевого, світло-блакитного або смарагдового кольору з непомітною текстурою, або спокійного малюнка. Завдяки своїй лаконічності вони не "зроблять гіршим" приміщення.

Фахівці радять звернути увагу на однотонні варіації фіранок або з ненав'язливими малюнками. Колір штор має максимально поєднуватися з кольором інших деталей декору, але не зливатися з відтінком стін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим замінити скатертини на столі: яскраві ідеї для кухні

Монохромність дизайну швидко набридає, тому треба додавати інших відтінків. Це може бути тандем синього кольору, небесного, фіалкового, лавандового, бузкового або поєднання запропонованих відтінків із білим. Головне - гармонія без яскравих вкраплень.

Ідея поєднати в інтер'єрі лайм і кремовий шикарно пасує до приміщень із невеликою площею або кухнях із кутовим розташуванням гарнітура. Додатково рекомендовано використовувати білосніжні або золотисті деталі.

Кухня з чорним холодильником - стильна. Видно, що її власники відкриті до експериментів. Завдяки цьому кольорові можна створити по-справжньому шикарний інтер'єр.

Грамотне використання чорного в інтер'єрі свідчитиме про те, що його господареві властиве почуття стилю, витончений смак, прагнення до індивідуальності, а в деяких випадках і до респектабельності. Усе залежить від того, наскільки ви проявляєте свою фантазію та креативність.

Зараз ви читаєте новину «Соковита кухня: як поєднати салатовий колір в інтер'єрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути