Ексклюзиви
понеділок, 07 червня 2021 11:10

Виглядає по-багатому: як вписати у дизайн чорний холодильник
12

Вибір холодильника у кухню для яскравого акценту
Фото: kitchensinteriors.ru
Вибір холодильника у кухню для яскравого акценту
Вибір холодильника у кухню для яскравого акценту
Вибір холодильника у кухню для яскравого акценту
Вибір холодильника у кухню для яскравого акценту

Кухня з чорним холодильником виглядає стильною. Видно, що її власники відкриті до експериментів. За допомогою цього кольору можна створити по-справжньому шикарну обстановку.

Грамотне використання чорного в інтер'єрі буде говорити про те, що його господареві властиве почуття стилю, витончений смак, прагнення до індивідуальності, а в деяких випадках і до респектабельності. Все залежить від того, наскільки ви проявляєте свою фантазію і креативність.

Чорний колір має здатність робити лінії і силуети більш контрастними і виразними, тому дизайнери інтер'єрів часто застосовують його для розмежування простору. Крім того, чорний підсилює інші кольори і буде чудово виглядати в якості фону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як вписати нові двері в інтер'єр: сім порад дизайнера

Не варто поєднувати його з кислотними відтінками. Такий інтер'єр буде виглядати без смаку і з часом почне дратувати. А ось класичний союз чорного кольору з білим, червоним, а також металевими відтінками - срібла, золота, міді - буде оптимальним рішенням для будь-якого приміщення.

Гармонійно виглядатимуть, наприклад, бежево-золотисті або сріблясто-сірі шпалери, кришталеві світильники, велике дзеркало в дерев'яній рамі і на контрасті з ними - чорний кухонний гарнітур. Завершальним штрихом стане побутова техніка в тон меблів.

Зручне місце для сидіння та прийому гостей має бути в кожному будинку. При цьому варто врахувати стиль і міцність матеріалів.

Розмір приміщення визначить форму столу. Круглі і квадратні рішення підходять для квадратних кімнат, а овальні і прямокутні - для прямокутних. Завдяки цьому простір буде збалансованим і функціональним.

Зараз ви читаєте новину «Виглядає по-багатому: як вписати у дизайн чорний холодильник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути