вівторок, 08 червня 2021 11:15

Чим замінити скатертини на столі: яскраві ідеї для кухні
10

Дизайн кухні змінюють оригінальною скатертиною на столі
Фото: design-homes.ru
Дизайн кухні змінюють оригінальною скатертиною на столі
Дизайн кухні змінюють оригінальною скатертиною на столі
Дизайн кухні змінюють оригінальною скатертиною на столі
Дизайн кухні змінюють оригінальною скатертиною на столі

До будь-якого дизайну кухні можна підібрати доріжку на стіл. Вона кладеться в центрі столу по довгій стороні. Зверху ставляться тарілки, келихи, кладуться прилади.

Щоб визначитися з шириною бігунка, поділіть ширину стільниці в два або три рази. По довжині доріжка може перевищувати її на 30 см, щоб краю красиво спадали з кожного кінця, але цю рекомендацію можна не дотримуватися.

Ще один цікавий спосіб застелити стіл - розташувати доріжку для двох людей, що сидять один навпроти одного, поперек. Інші вироби повинні розміщуватися на відстані, щоб поверхня не виглядала перевантаженою. Між ними привабливо виглядатимуть квіти у вазах або свічки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стильна кухня: як уникнути помилок при виборі кухонного столу

Натуральний матеріал - мішковина - чудово виглядає на дерев'яній стільниці, підкреслюючи її природну текстуру. Щоб пом'якшити її брутальність мішковини, поєднують з атласними стрічками та контрастним мереживом.

Бігунок перетворить стіл на витвір мистецтва, якщо використовувати для його створення техніку клаптикового шиття. Яскрава текстильна мозаїка точно приверне до себе увагу гостей.

Сервіровка столу буде виглядати витончено, якщо для його прикраси використовувати доріжки з витонченою вишивкою. Ще більш незвичайне рішення - плетений бігунок, зроблений в модному сьогодні техніці макраме.

У квартирі-студії легко створити повноцінну нічну зону. Для спального місця відведіть простір в глибині квартири в тихій частині або біля вікна.

Можна виділяти зони кольором або різними покриттями підлоги або стін, але робіть це акуратно і вибірково. Квартира-студія буде виглядати більше і просторіше, якщо вона виконана в єдиному стилі, в одній колірній гамі.

Зараз ви читаєте новину «Чим замінити скатертини на столі: яскраві ідеї для кухні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути